Ερωτικό Φεγγάρι. Λάθος σου για ότι εμείς δεν ζήσαμε!

ζωδια-αστρολογια-1-zodia

Ερωτικό Φεγγάρι. Λάθος σου για ότι εμείς δεν ζήσαμε!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο…06-08/08

Κριός: Έχει το βλέμμα σας καρφωθεί, πάνω σε έναν καινούργιο σύντροφο – γνωριμία, που όμως κάτι σας κάνει περίεργο. Κάτι διαφορετικό σας λέει το ένστικτο σας.
You and Me – ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗ

Ταύρος: Το ταίρι σας, έχει κάποια δικά του πρακτικά – οικονομικά προβλήματα που θέλει να λύσει ίσως και μέσα από την δική σας βοήθεια-συμβουλές.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Αισθάνεστε σε κάθε επίπεδο κουρασμένοι. Μπορεί να έχετε ζορίσει τον εαυτό σας, στα προσωπικά και τα εργασιακά, και τώρα να σας βγαίνει η διάθεση για ανάπαυλα.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Καρκίνος: Αυτά που έχετε σχεδιάσει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν πραγματικότητα, μέσα σε αυτόν τον μήνα. Το άτομο που αγαπάτε, θα έρθει ακόμη πιο κοντά σας.
You and Me – ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ερωτικό Φεγγάρι. Λάθος σου για ότι εμείς δεν ζήσαμε!

zodia-543

Λέων: Μπορεί η εποχή – ο μήνας, να σας βρίσκει παρεξηγημένους με τον άνθρωπο σας, αλλά είναι μόνο μια προσωρινή κατάσταση, που από την νέα εβδομάδα, θα λήξει.
You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Παρθένος: Όσα έχετε μέσα στην καρδιά σας, δεν θα έχετε δείξει – εκφράσει όλα στο άτομο που θέλετε. Ίσως και οι τωρινές συνθήκες να μην σας το επιτρέπουν.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

Ζυγός: Από τον χώρο που εργάζεστε, θα υπάρξει ένα σημαντικό – έντονο φλερτ, που θα σας τραβήξει την προσοχή. Ότι και να ακολουθήσει, καλύτερα να συμβεί έξω…σε άλλους χώρους!
You and Me – ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σκορπιός: Με ότι και αν ασχολείστε αυτό το χρονικό διάστημα, θα το φέρετε επιτυχώς στην ολοκλήρωση του. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας σχέση.
You and Me – ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Τοξότης: Τα δώρα του σύμπαντος, είναι στρωμένα μπροστά σας και θα πρέπει όλα να τα λάβετε και να τα απολαύσετε το έπακρο. Οι έρωτες είναι και αυτοί δίπλα σας.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Λάθος σου για ότι εμείς δεν ζήσαμε!

zodia-88

Αιγόκερως: Ο πρώην σας ακόμη δεν έχει εμπεδώσει, ότι τον έχετε χωρίσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες να αναμένετε επικοινωνίες και επισκέψεις που θα ανάβουν το πράσινο φως για επανένωση.
You and Me – ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Υδροχόος: Όλα βαίνουν καλώς. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες έχουν πάρει την άνοδο, και έτσι θα συνεχίσουν. Άρα έχει έρθει η ώρα για να δείτε και πιο σοβαρά την αισθηματική σας ζωή.
You and Me – ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ιχθείς: Μάλλον είστε απογοητευμένοι, από όλα αυτά που έχετε εισπράξει από τον σύντροφο σας, μέχρι τώρα. Σαφώς και οι αλλαγές είναι στο δικό σας χέρι.
You and Me – ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.