Ερωτικό Φεγγάρι. Περνάω και μόνη μου καλά!

γυναικα-λεων-γυναικες

Ερωτικό Φεγγάρι. Περνάω και μόνη μου καλά!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο…09-11/08

Κριός: Οι διαθέσεις όλων γύρω σας, είναι μόνο καλές αυτό το χρονικό διάστημα. Κάποιοι ίσως και να τολμήσουν να εκδηλώσουν και κάτι πιο προσωπικό.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ταύρος: Η καρδιά σας χτυπάει δυνατά και μάλλον αντιλαμβάνεστε ότι έχετε πιαστεί σε έναν νέο έρωτα. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι αυτό το νέο άτομο, ίσως και για αρχή να σας παιδέψει.
You and Me – ΝΕΕΣ ΑΓΑΠΕΣ

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Το παρελθόν θα σας ψάξει μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα! Μπορεί να έχουν συμβεί στο παρελθόν διάφορες ανάλογες καταστάσεις, αλλά τα πράματα τώρα έχουν σοβαρέψει.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Καρκίνος: Μην χάνετε την πίστη που έχετε στον εαυτό και στις ικανότητες σας, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι σας βλέπουν άκρως ανταγωνιστικά.
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

zodia-543

Λέων: Εσείς παρακολουθείτε τον άνθρωπο σας, παραπάνω από ότι χρειάζεται. Υπάρχουν σίγουρα πράματα που θέλετε να μάθετε, αλλά καλύτερα να ρωτήσετε.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΘΙΣΗ

Παρθένος: Η αγάπη δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως! Αυτό είναι απόφαση που θα έρθει μόνο από εσάς, όταν πια εξαντλήσετε όλα τα άλλα περιθώρια.
You and Me – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ερωτικό Φεγγάρι. Περνάω και μόνη μου καλά!

Ζυγός: Οι ελπίδες που έχετε στηρίξει στον σύντροφο σας, είναι πολλές. Το ίδιο και αυτός για εσάς. Άρα να είστε εξίσου προσεχτικοί και οι δύο για να μην γίνουν λάθη.
You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

taro-zodia-76

Σκορπιός: Σαφώς και έχετε πολλές επιλογές! Αν κάτι δεν σας ταιριάζει τότε μπορείτε να το τροποποιήσετε ή και να το αλλάξετε. Ξεκινήστε πρώτα από εσάς.
You and Me – ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ

Τοξότης: Ο χαρακτήρας του ταιριού σας έχει γίνει πολύ εκρηκτικός και έντονος, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πιθανόν και η αιτία να είναι τα προβληματικά του οικονομικά.
You and Me – ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

zodia-88

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Εσείς που το λήγον Καλοκαίρι, σας βρίσκει ακόμη μόνους μην χάνετε την καλή σας διάθεση. Από την νέα εβδομάδα, ο ανάδρομος Άρης, πάνω σας, θα κάνει μικρές εκπλήξεις.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Περνάω και μόνη μου καλά!

Υδροχόος: Βλέπετε πολλά πια από τα μειονεκτήματα της προσωπικότητας του συντρόφου σας, που δεν σας αρέσουν και ίσως και να ενοχλούν την πορεία της σχέσης σας. Μιλήστε.
You and Me – ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ιχθείς: Από τα μέσα του μήνα και μετά θα υπάρξουν κάποιες καλές εργασιακές – νομικές καταστάσεις, που θα σας βοηθήσουν να φέρετε και την ερωτική σας ζωή στο προσκήνιο πια.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.