Ερωτικό Φεγγάρι 16-19/10 Για κάποιο λόγο γίναν όλα!

28.Sunset-Wedding-Photos

Ερωτικό Φεγγάρι 16-19/10 Για κάποιο λόγο γίναν όλα!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 3ήμερο 16-19/10

Κριός: Οι μέρες έχουν πολλές και σημαντικές εξελίξεις στον ερωτικό σας δεσμό, και αυτό κάτω από την πίεση του ανθρώπου σας, θα δώσε άμεσα δεσμεύσεις.

You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΙΜΑΤΑ

zodia-taro-45

Ταύρος: Μην ακούτε όλα αυτά τα υπερβολικά λόγια που έχει πει ο άνθρωπο σας, για το ένδοξο ερωτικό του παρελθόν. Πιθανόν και να προσπαθεί να σας κάνει να ζηλέψετε.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

Δίδυμοι: Αυτά που ξέρετε για τον άνθρωπο σας, δεν τα ξέρει κανείς. Σίγουρα αν υπάρχει κάποιο ζήτημα αυτήν την εποχή, μόνο εσείς μπορείτε να το λύσετε.
You and Me – ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Καρκίνος: Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων, που πρέπει να φανερώσετε και στον άνθρωπο σας. Σίγουρα και αυτός έχει κάποια πράματα να σας πει.
You and Me – ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

astrologia-090

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Η μοναχική σας καρδιά, εδώ και μέρες σας σπρώχνει για να κάνετε μια έμμεση διπλωματική κίνηση, σε κάποια πιο παλιά σας ερωτική γνωριμία.
You and Me – ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Παρθένος: Αισθάνεστε κάποιες φορές, ότι οι δυνάμεις σας, σας εγκαταλείπουν και μάλλον αυτό προέρχεται από την μόνιμη σας πάλη να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας.
You and Me – ΔΩΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Ζυγός: Κάποια χρήματα – εξυπηρέτηση θα χρειαστεί να δώσετε σε έναν φίλο σας. Αυτό ίσως και σε βάθος χρόνου, να σας φέρει και σε ερωτική διάθεση.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Σκορπιός: Οι πολλές και οι συχνές επικοινωνίες, που έχετε με μια φρέσκια σας γνωριμία, ήδη έχουν δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα, που οδεύει για σχέση.
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΑ

zwdia-fotia

Ερωτικό Φεγγάρι 16-19/10

Τοξότης: Πρέπει αυτό το διάστημα, να μιλήσετε με τον πρώην αγαπημένο σας και να συνεννοηθείτε για κάποιο εκκρεμές θέμα. Μια σπίθα θα έρθει στην επιφάνεια και πάλι.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Αιγόκερως: Είστε θετικοί στο να δώσετε ακόμη μια ερωτική ευκαιρία σε κάποιον παλιό σας γνώριμο, που τότε δεν σας είχε πείσει για τις προθέσεις του. Τώρα πολλά έχουν αλλάξει.
You and Me – ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

zwdia shmera

Υδροχόος: Βρίσκεστε μόνιμα σε μια σύγχυση και τώρα πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία και την όποια εξέλιξη αυτής της σχέσης.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ιχθείς: Ο χρόνος είναι χρήμα, και ειδικά αυτήν την εποχή που εσείς, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για ταξίδια και νέες επαφές.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.