Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/02 Σάββατο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/02 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Όταν τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας, είναι φυσικό να μην προσπαθείτε τόσο πολύ.

Να θυμάστε ότι πάντα πρέπει να κάνετε την υπέρβαση και να δείχνετε στο ταίρι σας πόσα πολλά σημαίνει για εσάς.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό, μπαίνετε σε αγώνα επικράτησης σχεδόν για το οτιδήποτε με το ταίρι σας. Δείτε τις καταστάσεις με περισσότερο χιούμορ για να ελαφρύνετε το κλίμα. Δεν θα σας απασχολεί ποιος έχει δίκιο όταν γελάτε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα το ταίρι σας μπορεί να ζητήσει τη συμβουλή σας για κάτι. Με τη φρέσκια οπτική και τις ιδέες σας, θα το βοηθήσετε να βρει την απάντηση που θέλει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Πρέπει επιτέλους να κάνετε αυτή τη συζήτηση που αναβάλλετε διαρκώς. Επιλέξτε μια ώρα που το ταίρι σας θα είναι χαλαρό και προσπαθήστε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Μόλις ξεκινήσετε να συζητάτε, θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φανταζόσασταν. Θα ικανοποιηθείτε από τα αποτελέσματα.

Ωροσκόπιο Λέων

Όταν νιώθετε αγχωμένοι, αισθάνεστε την ανάγκη να προσκολληθείτε στο ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην το πνίγετε. Είστε πιο δυνατοί από όσο πιστεύετε. Όταν θα σταθείτε μόνοι σας στα πόδια σας, θα εκπλαγείτε από το πόσο ικανοί είστε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν το ταίρι σας παρουσιάσει σήμερα μια ιδέα που δεν σας ακούγεται πολύ καλή, προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι. Κάντε μια απόπειρα να δείτε τα πράγματα από τη δική του οπτική και ίσως αλλάξετε γνώμη. Το σίγουρο είναι ότι θα εκτιμήσει την προσπάθεια σας.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν η σεξουαλική σας ζωή έχει βαλτώσει, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο με το ταίρι σας. Δείτε μια ερωτική ταινία για να πάρετε έμπνευση ή δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε μερικές από τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε κάποιον από τους γονείς σας ή σε άλλον μεγαλύτερο συγγενή. Αυτό μπορεί να αλλάξει τα σχέδια σας. Το ταίρι σας θα δείξει κατανόηση αν χρειαστεί να τα αναβάλλετε. Το έχει περάσει και εκείνο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα να έχετε ανοιχτό μυαλό και να είστε δεκτικοί στις νέες ιδέες που θα έρθουν προς το μέρος σας. Το ταίρι σας μπορεί να σας προτείνει κάτι που θα σας φανεί λίγο περίεργο. Αλλά αν τελικά το ακολουθήσετε, θα μείνετε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Τα σχέδια που έχετε κάνει για σήμερα μπορεί να χαλάσουν, για αυτό καλό θα ήταν να έχετε μια εναλλακτική στο μυαλό σας. Αν κρατήσετε θετική στάση, εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε καλά ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Πάντα θεωρείτε ελκυστικό το ταίρι σας, αλλά ειδικά σήμερα το βρίσκετε ακαταμάχητο! Ακυρώστε οποιαδήποτε σχέδια δεν περιλαμβάνουν εσάς τους δυο μόνους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σταματήστε να προσπαθείτε να επιλύσετε τα προβλήματα όλων γύρω σας. Το μόνο που θα καταφέρετε με αυτό τον τρόπο, θα είναι να τρελαθείτε. Επικεντρωθείτε πρώτα σε εσάς και το ταίρι σας και μετά αν μπορείτε βοηθήστε και τους άλλους. Δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φίλοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra