Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/07 Τετάρτη

erwtikes-22314

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/07 Τετάρτη

ωροσκοπιο 01/07 Κριός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια δόση τρέλας στην ερωτική σας ζωή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εάν πρόκειται να πάτε σε κάποιο πάρτι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση, ετοιμαστείτε να συναντήσετε κάποιον/α που θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας και να εμβαθύνετε τη σχέση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο. Εάν βγείτε ραντεβού, μπορεί να βρεθείτε να συζητάτε για μεταφυσικά και πνευματιστικά θέματα με αυτό το άτομο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον έρωτα. Ωστόσο, οι σημαντικές συναντήσεις σήμερα δεν θα ξεκινήσουν με ισχυρή έλξη αλλά με φιλική διάθεση. Θα αισθανθείτε ελεύθεροι να χαλαρώσετε με το άλλο άτομο, να αστειευτείτε και να μιλήσετε χωρίς να ανησυχείτε για την εντύπωση που θα κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ωροσκοπιο 01/07 Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει μια μυστικιστική εμπειρία με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αν έχετε ήδη περάσει το στάδιο των πρώτων συζητήσεων, θα έχετε διαπιστώσει ότι ταιριάζετε πολύ συναισθηματικά.  Μπορεί να έχετε μοιραστεί πολλές προηγούμενες ζωές μαζί και τώρα συναντιέστε ξανά.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορείτε να κάνετε θαύματα σήμερα. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι έχετε εσείς καλή διάθεση, αλλά και το ταίρι σας αισθάνεται το ίδιο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να διευρύνετε το μυαλό σας και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Αυτό θα συμβάλλει στη βελτίωση της σχέσης σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας σας δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να μιλήσετε με κάποιον/α που μέχρι τώρα πιστεύατε ότι δεν ήταν για τα δόντια σας. Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αισθάνεται όπως εσείς και χαίρεται που βρήκατε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάτι για να χαροποιήσετε το ταίρι σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό ήταν στα κάτω του. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε υπερβολές. Κανονίστε να δείτε μια ωραία ταινία ή προσκαλέστε μερικούς κοινούς φίλους για δείπνο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το χιούμορ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Συνειδητοποιείτε ότι βρίσκετε διασκεδαστικά τα ίδια θέματα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φυσικά και θέλετε να συζητήσετε περισσότερο μαζί του, προκειμένου να το μάθετε καλύτερα. Το γέλιο είναι ο τρόπος που θα το πετύχετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό θα δώσει μια πινελιά χιούμορ σε μια παθιασμένη και έντονη κατάσταση. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει τόση χημεία ανάμεσα σε εσάς και το τελευταίο σας φλερτ, που πρέπει να βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την ένταση πριν εκραγείτε και οι δύο. Μια αστεία ιστορία ή ένα ανέκδοτο θα σας κάνει να νιώσετε πολύ πιο χαλαροί.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 01/07 Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι ο/η αγαπημένος/η σας σάς δουλεύει… Δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτά συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Αν τα δείτε όλα με μια χιουμοριστική προοπτική, θα μπορέσετε να αλλάξετε το κλίμα. Μάλλον αυτό θα πρέπει να κάνετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τη σωστή πορεία δράσης σε μια κατάσταση που έχει προκύψει στην ερωτική σας σχέση. Καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ήρεμα όλες τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Αγνοήστε την φωνούλα μέσα σας που λέει να εκδικηθείτε με κάποιο τρόπο. Το χιούμορ και το γέλιο είναι οι καλύτεροι τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δεν σας βοηθά να διατηρήσετε την χαλαρή σας εικόνα. Κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει καταφέρνει να σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων, κάτι που δεν ταιριάζει με το προφίλ που θέλετε να περάσετε προς τα έξω. Δεν θέλατε να χάσετε τον έλεγχο. Τουλάχιστον έτσι θα αποκτήσετε περισσότερη οικειότητα μεταξύ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988