Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/12 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/12 Τρίτη

ωροσκοπιο 01/12 Κριός

Αυτή είναι υπέροχη μέρα για να «συναντήσετε» στενούς φίλους αν μπορείτε. Και ίσως να προσκαλέσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο με το οποίο φλερτάρετε τον τελευταίο καιρό.

Πείτε του πώς αισθάνεστε και δείτε τι μπορεί να συμβεί.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Θα περάσετε υπέροχα σε μια κοινωνική συγκέντρωση σήμερα. Μιλήστε ακόμη και με άτομα, τα οποία συνήθως δεν επιλέγετε ως παρέα. Μπορεί να σας ανοίξουν πόρτες σε νέα ενδιαφέροντα και τελικά σε μια νέα σχέση. Πάρτε το ρίσκο να ανοίξετε την καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να διευκρινίσετε πώς αισθάνεστε για το ερωτικό σας ταίρι. Εάν έχετε ανάμικτα συναισθήματα, διαθέστε χρόνο για να βρείτε τι σας ενοχλεί. Μπορεί να πρόκειται για κάτι ασήμαντο, που απλά το έχετε μεγαλοποιήσει στο μυαλό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο 01/12 Καρκίνος

Σήμερα θα εκμεταλλευθείτε κάθε αφορμή, για να πείτε πώς αισθάνεστε στη σχέση σας. Δεν έχετε συχνά την ευκαιρία να μιλήσετε σε βάθος για θέματα που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Έχετε πολλά να συζητήσετε. Και αξίζει σίγουρα να προσπαθήσετε, καθώς η σχέση σας έχει ακόμα να διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

Ωροσκόπιο Λέων

Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε για την σχέση σας. Σίγουρα έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις- και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Απλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Ίσως διαπιστώσετε ότι πρέπει να πάρετε πίσω κάποια από αυτά που έχετε πει, αν ανακαλύψετε ότι το αντικείμενο του πόθου σας έχει κάποια ελαττώματα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μην χάσετε την ευκαιρία να πείτε πώς αισθάνεστε σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να το τρομάξετε με την ένταση του πάθους σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και όλα θα πάνε καλά!

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αισθάνεστε ότι η παρέα σας περιορίζει εσάς και το ταίρι σας. Να είστε τολμηροί και ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε καταπληκτικές νέες επαφές που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, να δοκιμάσετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας. Σπάστε τους κανόνες και προχωρήστε πέρα ​​από τα όρια που σας κρατούν σε έναν περιορισμένο κοινωνικό κύκλο. Υπάρχει ένας ολόκληρος συναρπαστικός κόσμος εκεί έξω, που περιμένει να τον εξερευνήσετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα σας ανοίξουν μερικές ενδιαφέρουσες πόρτες, ειδικά όσον αφορά τον έρωτα. Αρκεί να κάνετε κάτι διαφορετικό: Δοκιμάστε να πάτε σε ένα μέρος – έστω και διαδικτυακά, που μπορείτε να μάθετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ταιριάζει σε πολλά επίπεδα.

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο 01/12 Αιγόκερως

Για μία φορά, γκρεμίστε αυτό το αινιγματικό τείχος σιωπής που συνήθως σας περιβάλλει. Χαλαρώστε και μην βλέπετε κάθε άτομο που σας πλησιάζει ως πιθανό εχθρό. Μιλήστε πιο ανοιχτά και ελεύθερα, χωρίς να παίζετε παιχνίδια ισχύος.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μπορεί να συναντήσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, κάνοντας κάτι που σχετίζεται με άσκηση. Μην κάθεστε όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση, βγείτε μια βόλτα στο πάρκο για λίγο τρέξιμο ή περπάτημα. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ημέρας για να εντυπωσιάσετε κάποιον/α, με τις δεξιότητες και την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εσείς και το ταίρι σας θα απολαύσετε μια γερή δόση χιούμορ σήμερα. Αν η αίσθηση της ζεστασιάς και το γέλιο λείπει από τη σχέση σας τελευταία, αρπάξτε την ευκαιρία για να επανασυνδεθείτε και να γελάσετε παρέα. Δείτε μια κωμωδία, θυμηθείτε αστείες ιστορίες, μιλήστε με φίλους και περάστε όμορφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76