Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/07 Πέμπτη

zwdia-erwtikes-21-7-14

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/07 Πέμπτη

ωροσκοπιο 02/07 Κριός

Η σημερινή μέρα θα είναι υπέροχη για εσάς, Αν απόψε βρεθείτε σε κάποιο πάρτι ή γιορτή, όχι μόνο θα διασκεδάσετε με την καρδιά σας αλλά μπορεί να γνωρίσετε την αδερφή-ψυχή σας.

Θα χρειαστείτε όλη σας την αυτοπεποίθηση για να πάτε και να του/της μιλήσετε, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να πείτε αυτό που θέλετε, σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή στον/στην σύντροφό σας. Ίσως ενδόμυχα φοβάστε την απόρριψη. Αλλά αν θέλετε να μάθει πώς πραγματικά αισθάνεστε, θα πρέπει να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα και να πείτε κάτι.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί το πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας σήμερα, θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν επιλυθεί. Η ενέργεια της μέρας υποδηλώνει ένα εμπόδιο στην επικοινωνία σας, Αγοράστε του/της ένα μικρό δώρο ή βγάλτε τον/την για φαγητό κάπου όμορφα και στη συνέχεια θίξτε απαλά το θέμα που σας απασχολεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο 02/07 Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι και να αναλογιστείτε κάποια από τα πιο πρόσφατα γεγονότα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια συγκεκριμένη σχέση. Χρειάζεστε αυτό τον χώρο, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ηρεμήσετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Θα διαπιστώσετε ότι με όποιο άτομο μιλήσετε σήμερα, θα μένει αδιάφορο στη γοητεία σας. Δεν αισθάνεστε μόνο εσείς πιο σοβαροί και άκαμπτοι αλλά και οι γύρω σας, συμπεριλαμβανομένου του/της συντρόφου σας. Εφόσον το συνειδητοποιήσετε, μπορείτε να απολαύσετε μια πιο λεπτομερή και εις βάθος συζήτηση.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μια συγκεκριμένη συζήτηση που θα κάνετε σήμερα θα ξεκινήσει με έναν πολύ σοβαρό τόνο, αλλά δεν πρέπει να το αφήσετε να σας αποθαρρύνει να την ολοκληρώσετε. Τόσο εσείς όσο και ο συνομιλητής σας πρέπει να επιλύσετε ορισμένα ζητήματα… Όχι απαραίτητα συνδεδεμένα με τη σχέση σας, αλλά με τη ζωή γενικά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξομαλύνετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Οι δονήσεις της μέρας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, οπότε επωφεληθείτε για να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Μιλήστε με το ταίρι σας για τα θετικά που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον, για την αγάπη που μοιράζεστε. Ξεχάστε τα παλιά και επικεντρωθείτε στο μέλλον!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ σε κάποιον που είναι η επιτομή του στυλ και της κομψότητας. Σας έχει εντυπωσιάσει η αισθητική του… Αλλά σήμερα που θα συζητήσετε μαζί του θα σας γοητεύσει με τη σοφία και τις γνώσεις του. Προφανώς είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Επιστροφές από το παρελθόν – Λόγια από άντρα

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο 02/07 Τοξότης

Αν είστε στην αρχή της γνωριμίας σας με κάποιον/α, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είναι το πάθος αυτό που σας τραβάει προς το μέρος του/της – τουλάχιστον προς το παρόν. Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι μέσα από τις συζητήσεις σας θα αναπτύξετε μια αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί του/της ακόμη και θέματα ταμπού με μεγάλη άνεση.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια χρυσή ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για κάποιο ξεχωριστό άτομο. Μπορεί ενώ βρίσκεστε σε ένα πάρτι ή σε μια άλλη κοινωνική συγκέντρωση, να έχετε την ευκαιρία να συμβουλευτείτε κάποιον που είναι ειδικευμένος στην τέχνη της μαντείας. Όσα ανακαλύψετε θα αλλάξουν εντελώς τη στάση σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Δεν θα μπορείτε να κρύψετε την ευχαρίστησή σας σήμερα. Ίσως να μην θέλετε να δείξετε πόσο ικανοποιημένοι είστε με τον/την καινούργιο/α σύντροφό σας, για να μην πάψει να προσπαθεί τόσο σκληρά για να σας ευχαριστήσει. Αλλά έχει μια τόσο καλή και τρυφερή προσωπικότητα που δεν θα μπορείτε να μείνετε αδιάφοροι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε πολύ καλύτερα. Έχετε περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη στα συναισθήματά σας από όσο τον τελευταίο καιρό. Όποια και αν είναι η ερωτική σας κατάσταση, θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε πρόοδο. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι θα πετύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22