Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 04/02 Τρίτη

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 04/02 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Ποιο είναι το μυστικό για να επιτύχει μια μακροχρόνια σχέση; Να έχετε αίσθηση του χιούμορ, ειδικά αν δεν πάνε όλα όπως τα σχεδιάσατε.

Δείτε όλα αυτά τα εμπόδια, απλά ως κάτι καινούργιο στη σχέση σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το ταίρι σας βγάζει τον καλύτερο σας εαυτό, συμπεριλαμβανομένων και των ανταγωνιστικών σας ενστίκτων. Σας αρέσει να ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις ειδικά αν το ταίρι σας σας προκαλεί να υπερβείτε τον εαυτό σας. Είστε έτοιμοι; Φυσικά και είστε!

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μια ένταση με το ταίρι σας μπορεί να προκαλέσει έκρηξη, κάτι που δεν σας χαλάει. Τα άστρα παίζουν με τα ετερώνυμα χαρακτηριστικά σας που μπορεί να έλκονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Καρκίνος

Μια μεγάλη πρόκληση έρχεται προς το μέρος σας. Και ενώ το ταίρι σας σας υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Τολμήστε το. Είστε κάτι παραπάνω από ικανοί να το διαχειριστείτε.

Ωροσκόπιο Λέων

Τώρα σας ενδιαφέρει μόνο οτιδήποτε καινούργιο και συναρπαστικό. Δεν είναι κακό αυτό. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε το παλιό και δοκιμασμένο, όπως είναι το ταίρι σας. Καθησυχάστε το ότι δεν θα πάτε πουθενά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς και το ταίρι σας αισθάνεστε ότι παρακολουθείστε στενά. Τώρα ξέρετε πώς νιώθουν όλοι αυτοί οι διάσημοι! Απολαύστε τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας που σας αναλογούν. Μετά από αυτό θα χαρείτε που δεν είναι παραπάνω.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Πότε-πότε γίνεστε αδίστακτοι, ειδικά αν το κάνετε για καλό. Το ταίρι σας έχει πραγματικά ανάγκη από υποστήριξη. Δείξτε του ότι είστε οι κατάλληλοι για αυτό.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάποιες φορές θα πρέπει να ξέρετε πότε θα πρέπει να μείνετε μόνοι ακόμη και στις πιο στενές και αρμονικές σχέσεις. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, λίγη ανεξαρτησία θα βοηθήσει στην ανανέωση της σχέσης σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ήρθε η ώρα εσείς και το ταίρι σας να απλοποιήσετε τη ζωή σας. Ξεκινήστε βάζοντας προτεραιότητες. Ελαχιστοποιήστε τους μελοδραματισμούς. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας όσο πιο σύντομα μπορείτε. Αν τα κάνετε όλα αυτά, πολύ γρήγορα θα έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε ό,τι σας αρέσει.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν σας αρέσουν καθόλου οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Κατά βάθος φοβάστε ότι κάποιος προσπαθεί να σας παραπλανήσει. Μην ανησυχείτε! Οι προθέσεις του/της συντρόφου σας είναι αγνές και αυτές οι αλλαγές θα λειτουργήσουν προς το όφελος και των δυο σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Υδροχόος

Η ανταγωνιστική σας πλευρά υπερτονίζεται λόγω των τρεχουσών αστρολογικών επιρροών. Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να ανταγωνιστείτε το ταίρι σας; Μόλις ρίξετε μια ματιά στους κανόνες, μπορεί τελικά να αποφασίσετε ότι θα προτιμούσατε να πάτε με τα νερά του.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εσείς και το ταίρι σας έχετε περάσει πολλές ώρες κάνοντας σχέδια. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε δράση πριν να είναι πολύ αργά. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θα θέλατε, θα έχετε κάνει κάποια πρόοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia