Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 04/04 Σάββατο

56414-erwtiko-savvatokyriako

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 04/04 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Εσείς οι δύο σήμερα δεν μπορείτε να σταματήσετε να φλερτάρετε και να παίζετε μεταξύ σας.

Αναπολήστε το πρώτο σας ραντεβού και σκεφτείτε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Τελικά η καραντίνα δεν είναι τόσο κακή, ε;

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα μπαίνετε στον πειρασμό να μιλήσετε για το μακρινό μέλλον με το ταίρι σας. Πριν όμως, ξεκινήσετε να παρουσιάζετε μακροπρόθεσμα σχέδια, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε εκφράσει όλα σας τα συναισθήματα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δεν είναι περίεργο για εσάς να κατεβάζετε υπέροχες ιδέες. Αλλά ειδικά σήμερα, τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας επιπλέον εφευρετική ενέργεια. Καθίστε με το ταίρι σας και ανταλλάξτε απόψεις σχετικά με τα πράγματα που θέλετε να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Δεν είναι κακό πότε-πότε να κάνετε πράγματα εντελώς έξω από τον χαρακτήρα σας. Μην σας πούμε ότι το ταίρι σας ειδικά θα το βρει συναρπαστικό. Δοκιμάστε ένα ρούχο που δεν θα φορούσατε υπό κανονικές συνθήκες. Βάλτε λίγη τρέλα στη ζωή σας!

Ωροσκόπιο Λέων

Αν δυσκολεύστε να πάρετε μια απόφαση, μπορεί να φταίει το ότι δεν έχετε βρει την κατάλληλη εναλλακτική. Ζητήστε την άποψη του/της συντρόφου σας. Και αν δείτε ότι πάλι δεν βγάζετε άκρη, καταφύγετε στους φίλους σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το μυαλό σας κόβει σήμερα. Κάτι που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, όταν θα πρέπει να επιλύσετε ένα περίπλοκο επαγγελματικό ζήτημα. Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας πάντως, ακολουθήστε μόνο την καρδιά σας.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζυγός

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας σήμερα. Προσπαθήστε να δοκιμάσετε τουλάχιστον τρία καινούργια πράγματα. Βάλτε και το ταίρι σας στο παιχνίδι. Θα περάσετε υπέροχα!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σας αρέσει να σας προκαλούν. Συνήθως φλερτάρετε με τον πειρασμό αλλά είστε αρκετά δυνατοί ώστε να αντισταθείτε. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο. Θα είναι επικίνδυνο να κρατήσετε μυστικά από το ταίρι σας, ακόμη και αν σας φαίνονται ασήμαντα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Θέλετε να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας για να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Ο/Η σύντροφός σας πάλι ενδιαφέρεται περισσότερο για πιο πρακτικά θέματα. Μην θεωρήσετε ότι είναι πεζός/ή. Απλά τυχαίνει σήμερα να κινείστε σε άλλο μήκος κύματος.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αυτή η ενοχλητική φωνούλα μέσα σας, έχει αρχίσει να υπερναναλύει τα πράγματα στη σχέση σας. Καιρός να της πείτε να σταματήσει. Θα πρέπει να ξέρετε πότε να αποδεχτείτε κάποια πράγματα για αυτό που είναι, συμπεριλαμβανομένου και του/της συντρόφου σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Υδροχόος

Ο μοναδικός τρόπος που εκφράζεστε, θα πάει τη σχέση σας σε άλλα επίπεδα πάθους. Μην χάσετε την ευκαιρία για να φλερτάρετε με το ταίρι σας. Στείλτε μηνύματα, κάντε του καντάδα, γράψτε ερωτικά γράμματα, ψιθυρίστε του στο αυτί. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει κάποια αλλαγή. Μπορεί να πρόκειται για κάτι τεράστιο ή για κάτι ασήμαντο. Το γεγονός είναι ότι εσείς οι δύο θα κάνετε μια μεγάλη συζήτηση… Που μάλλον δεν θα οδηγήσει πουθενά ή θα αλλάξετε ορισμένες λεπτομέρειες στον τρόπο ζωής σας. Πάρτε τα πράγματα όπως έρθουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065