Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/11 Τρίτη

erwtikes-8414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/11 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Ακόμη και τα καλύτερα σχέδια μπορεί να πάνε στραβά σήμερα. Δώστε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας για να διεκπεραιώσετε όσα θέλετε.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε κάτι να κάνετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα η κατάσταση είναι συναισθηματικά τεταμένη. Αν δείτε ότι πάτε να τσακωθείτε με το ταίρι σας, απομακρυνθείτε για λίγο. Αναρωτηθείτε για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε, πάρτε το χρόνο σας και κάντε τα πράγματα σωστά. Όταν κάνετε κάτι με το ταίρι σας, η διαδικασία είναι εξίσου διασκεδαστική με το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα αναζωπυρώνεται το πάθος σας για το ταίρι σας και τίποτα δεν μπορεί να το κατευνάσει. Κάντε σχέδια για να βρεθείτε αργότερα αλλά όχι κάτι περίπλοκο. Το μόνο που μετράει είναι να είστε μαζί.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Αν κάτι δεν σας πάει καλά με το ταίρι σας, ίσως να πρέπει να το ερευνήσετε. Μην αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες, απλά ζητήστε του να σας πει τι έχει στο μυαλό του.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα κάντε κάτι για να ικανοποιήσετε την πνευματική σας περιέργεια. Περάστε λίγο χρόνο με το ταίρι σας, ανάμεσα στα ράφια του βιβλιοπωλείου της γειτονιάς σας. Κι αφού είστε εκεί, γιατί δεν αγοράζετε ένα ερωτικό μυθιστόρημα για να κάνετε πιο πικάντικη την σεξουαλική σας ζωή;

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι επόμενες εβδομάδες σας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Αν περιμένατε να συμβεί κάτι σπουδαίο στη σχέση σας, σύντομα η αναμονή θα λάβει τέλος.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε τα πράγματα που δεν λειτουργούν για εσάς, να ενστερνιστείτε κάτι νέο. Οι αλλαγές δεν είναι πάντα εύκολο πράγμα. Αλλά έχετε στο πλάι σας το ταίρι σας, που σας προσφέρει τη σταθερότητα που χρειάζεστε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα ονειρεύεστε κάποιες μεγάλες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Μην απορρίπτετε τις ιδέες σας – συζητήστε τις με το ταίρι σας. Θα σας δώσει την ενθάρρυνση που χρειάζεστε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να οργανώσετε την κοινωνική σας ζωή. Με αυτό τον τρόπο θα απολαμβάνετε περισσότερο το χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας, χωρίς να έχετε να θυμάστε ένα σωρό λεπτομέρειες.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ωροσκοπιο Υδροχόος

Τρέφετε έντονα συναισθήματα για τον σύντροφό σας. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να του δείξετε πόσο νοιάζεστε. Θα το εκτιμήσει όπως και αν το εκφράσετε, είτε με λόγια είτε με μια τρυφερή χειρονομία.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κρατήστε τα μάτια σας στον στόχο και μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει να τον πετύχετε. Θέλετε το καλύτερο για τη σχέση σας και είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να το πραγματοποιήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia