Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 07/04 Τρίτη

erwtikes-5314

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 07/04 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε στο ταίρι σας μέσα από την καρδιά σας. Ακόμη και αν πρόκειται για μια επώδυνη διαδικασία.

Γενικά αυτές τις μέρες είστε πολύ συναισθηματικοί και θα είστε για αρκετό καιρό ακόμη. Αν μοιραστείτε όσα αισθάνεστε θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η σημερινή, είναι μια από αυτές τις μέρες όπου αισθάνεστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη ζωή σας όπως είναι. Απολαύστε αυτή την υπέροχη αίσθηση! Το ταίρι σας μπορεί να θέλει να συζητήσει κάτι σοβαρό μαζί σας. Έχετε την κατάλληλη διάθεση να μιλήσετε για οτιδήποτε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα καθίστε με το ταίρι σας και κάντε μια λίστα με τα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τους τους επόμενους μήνες. Είστε στην κατάλληλη ψυχική κατάσταση για κάτι τέτοιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Καρκίνος

Η ζωή είναι υπέροχη για εσάς. Έχετε τόσο θετική διάθεση, που θα καταφέρετε να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα και να δυναμώσετε ακόμη περισσότερο το δεσμό σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Η ζεστασιά και η καλοσύνη σας είναι από τα χαρακτηριστικά που το ταίρι σας αγαπάει περισσότερο σε εσάς. Τώρα έχετε την ευκαιρία να μην κάνετε τίποτε άλλο πέρα από το να απολαύσετε ήρεμα ο ένας την παρέα του άλλου. Χωρίς παρεμβολές και ενοχλήσεις. Δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η κοινωνική σας ενέργεια είναι στα ύψη σήμερα. Αισθάνεστε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ακόμη και αν το ταίρι σας έχει άλλη διάθεση. Δεν θα δυσκολευτείτε να τα ισορροπήσετε όλα.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το ταίρι σας μπορεί να έχει όρεξη για καβγά, αλλά δεν θα έχει να κάνει με εσάς. Προσπαθήστε να μην μπείτε στη μέση και να το αφήσετε να κάνει αυτό που θέλει. Καλύτερα να εκτονωθεί εκτός σπιτιού.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αισθάνεστε ότι πρέπει να συζητήσετε κάποια πράγματα με το ταίρι σας. Στην αρχή μπορεί να μην έχει όρεξη για κάτι τέτοιο. Σιγά-σιγά όμως με υπομονή και κατανόηση, θα φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης μεταξύ σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αφήστε το ταίρι σας να αναλάβει τον έλεγχο σε ό,τι κάνετε σήμερα. Και αυτό γιατί θα βρίσκεται σε πιο σταθερή συναισθηματική κατάσταση από εσάς. Είναι μια καλή στιγμή να του δείξετε πόσο ευέλικτοι είστε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί ένα μικρό ζήτημα και μόλις τώρα βλέπετε ξεκάθαρα πόσο απλό είναι να το επιλύσετε. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε και τις δυο πλευρές της κατάστασης και πράξτε αναλόγως.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα καλά θα κάνετε να μείνετε στα παλιά και δοκιμασμένα. Συνήθως είστε πηγή καινούργιων ιδεών αλλά σήμερα θα ήταν καλύτερα να μην ανοιχτείτε πολύ. Σε λίγες μέρες η κατάσταση θα είναι πιο ευνοϊκή για δοκιμές.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε δημιουργικά τα συναισθήματά σας. Επιλέξτε κάτι που πραγματικά δείχνει το ποιοι είστε και πώς βλέπετε το ταίρι σας και πηγαίνετε το μέχρι τέλους. Η ζωή είναι ωραία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia