Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/02 Σάββατο

erwtas-vres-agapi-zwdia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/02 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Μήπως τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας; Δοκιμάστε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πριν αρχίσετε να μιλάτε, ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας. Αποφασίστε να κάνετε το ταίρι σας να αισθανθεί ζεστασιά και αποδοχή. Αυτό μπορεί να βοηθήσει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μερικές φορές αισθάνεστε έρμαια συναισθηματικά λόγω των συνεχώς μεταβαλλόμενων καταστάσεων στη σχέση σας. Αυτή η αίσθηση ανημποριάς είναι μια ψευδαίσθηση. Μάθετε να αποδέχεστε τις αλλαγές και να τις αξιοποιείτε προς όφελος σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το ταίρι σας έχει ανατραφεί εντελώς διαφορετικά από εσάς. Δεν είναι δυνατόν να περιμένετε να βρίσκεται στο ίδιο συναισθηματικό επίπεδο με εσάς. Με λίγη προσπάθεια, θα το βοηθήσετε να σας φτάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Το ταίρι σας χρειάζεται μια συμβουλή οικονομικής φύσεως ή μερικά μετρητά. Αν του προσφέρετε την πρώτη, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να μην ακολουθήσει. Αν προσφέρετε το δεύτερο, να ξέρετε ότι μπορεί ποτέ να μην τα πάρετε πίσω. Να είστε προετοιμασμένοι και για τις δύο εκδοχές.

Ωροσκόπιο Λέων

Είστε εξπέρ στην επίλυση προβλημάτων, αρκεί να αποδεσμεύεστε συναισθηματικά από την εν λόγω κατάσταση. Αν υπάρχει κάποιο θέμα στη σχέση σας, ακολουθήστε την ίδια τακτική. Κάντε ένα βήμα πίσω. Διακωμωδήστε την κατάσταση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ξαφνικά συνειδητοποιείτε πόσο μεγάλη σημασία έχει το ταίρι σας για εσάς και πόσο δεδομένο το θεωρείτε τον τελευταίο καιρό. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια χαλαρή συζήτηση ή ένα θετικό σχόλιο για να δείτε τη διαφορά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η αγάπη ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή μέρα με τη μέρα. Ένα μεγάλο κομμάτι οφείλεται στην ικανότητά σας με τα λόγια. Είστε εξπέρ στην επικοινωνία αλλά και πολύ ειλικρινείς. Εκπέμπετε λάμψη και γοητεία.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μια καλή σχέση έχει μια σειρά ελέγχου και ισορροπίας, όπως μια καλή κυβέρνηση. Άλλες φορές ασχολείστε με τον έλεγχο και άλλες με την ισορροπία. Μερικές φορές θα πρέπει να διαχωρίσετε τους ρόλους σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η άκαμπτη στάση κάποιου από τους δυο σας θα δημιουργήσει εμπόδια στη σχέση σας. Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες. Τα πράγματα στη σχέση σας θα βελτιωθούν, αν και οι δυο σας καταφέρετε να χαλαρώσετε λίγο.

chartomantia-098

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Οργανώστε τη ζωή σας. Τα άστρα υποστηρίζουν τις κοινές δραστηριότητες σήμερα, για αυτό ό,τι και αν κάνετε από κοινού με το ταίρι σας σήμερα θα έχει πολλαπλάσιο αποτέλεσμα. Είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση ή να κάνετε γενική καθαριότητα στο σπίτι σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας πάνε τόσο καλά που θα θέλατε να μείνουν έτσι για πάντα. Αυτό είναι κατανοητό, αλλά τα άστρα λένε ότι ήρθε ο καιρός να προχωρήσετε παρακάτω.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Θεωρείτε ότι είναι ρεαλιστικό να έχετε την απαίτηση το ταίρι σας να ικανοποιεί όλες σας τις ανάγκες; Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά άδικο, τόσο για το ταίρι σας όσο και για εσάς. Τηλεφωνήστε στους φίλους σας. Δείτε την οικογένεια σας. Ξαναπιάστε ένα καλλιτεχνικό σχέδιο που είχατε αφήσει στη μέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76