Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/04 Τετάρτη

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/04 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Είστε σε θέση να ανεβάσετε την ένταση στην σεξουαλική σας ζωή με το ταίρι σας.

Και αυτό χάρη στην εισροή μιας απίστευτα θετικής ενέργειας, που θα κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα και για τους δυο σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Προσπαθήστε να αφήσετε το ταίρι σας να γκρινιάζει όσο θέλει και να κάνει λάθη. Τουλάχιστον προς το παρόν. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για να έχει και εσάς να το κριτικάρετε διαρκώς.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσετε βοήθεια από κανέναν για τα διλήμματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Το ένστικτό σας είναι αρκετό για να σας καθοδηγήσει στα σωστά μονοπάτια. Ακούστε το και δεν θα χάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

prodosia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα κάντε κάτι αυθόρμητο πάνω στην τρέλα της στιγμής. Δεν έχει σημασία τι θα είναι αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι το ταίρι σας θα ακολουθήσει και θα περάσετε υπέροχα όλη την υπόλοιπη μέρα σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σύγχυση σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της σχέσης σας. Ίσως θα έπρεπε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο ώστε να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Θα πρέπει να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Κάντε ένα βήμα τη φορά, ακόμη και αν αισθάνεστε ότι έχουν πέσει όλα μαζεμένα. Το ταίρι σας ίσως δεν μπορέσει να σας βοηθήσει να βάλετε προτεραιότητες, αλλά θα τα καταφέρετε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να μιλήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια με το ταίρι σας. Τώρα έχετε καλύτερη αίσθηση των επιθυμιών σας και είστε σε θέση να τις εκφράσετε πιο καθαρά. Ανοιχτείτε!

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ενδεχομένως σήμερα να υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ο τρόπος για να το επιλύσετε είναι να μοιράσετε τις υποχρεώσεις και τον έλεγχο ισότιμα ανάμεσά σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι η κοινή σας ζωή με το ταίρι σας γίνεται λίγο καλύτερη. Και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πείτε ή να κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας δώσει μια ώθηση ακριβώς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα έξω από τη σχέση σας. Και θα είναι δύσκολο να βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Δεν θα είναι σημάδι κάποιου μειονεκτήματος στη σχέση σας. Απλά η κατάσταση δεν επιτρέπει τέτοιου είδους παρεμβάσεις.

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο Υδροχόος

Εσείς και το ταίρι σας αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα αυτή τη περίοδο. Το καλό είναι ότι δεν πρόκειται για πράγματα που μπορούν να διαλύσουν μια σχέση. Το αντίθετο: μπορούν να την κάνουν πιο δυνατή.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το ταίρι σας μπορεί να είναι κάπως ευαίσθητο στην κριτική σήμερα. Για αυτό, καλό θα ήταν να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Θα χαρείτε που το κάνατε όταν τα πράγματα μεταξύ σας θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia