Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/01 Πέμπτη

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/01 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Εσείς οι δύο είστε τόσο κοντά μεταξύ σας, που νιώθετε ο ένας τον πόνο και τη χαρά του άλλου.

Αλλά κάποιες φορές, όλη αυτή η επαφή μπορεί να είναι σαρωτική. Μπορεί να ξεχνάτε πού ξεκινά ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος. Περάστε και λίγο χρόνο χώρια.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μπορεί να είστε αθώοι και σοφοί την ίδια στιγμή. Αυτή η στάση σας φάνηκε χρήσιμη στις αναποδιές που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό στη σχέση σας. Αναζητήστε νέες ευκαιρίες εξέλιξης και για τους δυο σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είστε ευάλωτοι. Ο/Η σύντροφος σας έχει αντίληψη. Αποκλείεται να πάρει την ευαισθησία σας για αδυναμία. Ξέρετε ότι ο καλύτερος τρόπος για να καταφέρετε αυτό που θέλετε, είναι να χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Υπάρχουν στιγμές κατάλληλες για να απολαύσετε χαλαρότητα, ηρεμία και αγκαλιές με το ταίρι σας. Υπάρχουν και στιγμές που θα πρέπει να εξερευνήσετε τομείς που θα σας βγάλουν από τη ζώνη άνεσής σας. Το εγχείρημα μπορεί να μην είναι εύκολο αρχικά – αλλά σε βάθος χρόνου θα αποδώσει καρπούς.

Ωροσκόπιο Λέων

Θαυμάζετε το ταίρι σας, το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του. Για αυτό και η υποστήριξή σας είναι πολύτιμη, όταν πρέπει να ξεπεράσει μια δύσκολη στιγμή. Προσπαθήστε να είστε πάντα στο πλάι του, ακόμη και αν δεν καταλαβαίνετε το λόγο για τον οποίο είναι ταραγμένο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μια βαθιά συζήτηση με το ταίρι σας αποκαλύπτει τα πάντα, εκτός από αυτά που θέλατε να μάθετε. Ο τρόπος επικοινωνίας του είναι παραπλανητικός και έξω από την πεπατημένη. Δοκιμάστε ξανά – αλλά αυτή τη φορά να έχετε εσείς τον έλεγχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δείξτε πόση υπομονή και κατανόηση κρύβετε στην ψυχή σας. Το ταίρι σας θα εκτιμήσει πραγματικά την ανεκτικότητά σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριφέρεστε σαν θύμα. Απλά να έχετε υπόψη σας την ευρύτερη εικόνα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το ταίρι σας καταφέρνει να χτυπάει τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς σας. Νιώθετε αβοήθητοι όταν επικαλείται τα συναισθήματά σας. Αυτή η έξτρα προσπάθεια που σας φαινόταν αδύνατη πριν από λίγο… Ίσως δεν μοιάζει και τόσο αδύνατη πια.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Απλά χαλαρώστε και απολαύστε ό,τι και αν συμβεί. Αν εσείς και το ταίρι σας επικεντρωθείτε υπερβολικά στο στόχο, μπορεί τελικά να μην μπορέσετε να χαρείτε τίποτα, συμπεριλαμβανομένου και του αποτελέσματος. Αυτό που μετράει είναι το παρόν.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εσείς και το ταίρι σας ανησυχείτε ότι οι πόροι σας είναι πολύ περιορισμένοι, για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που έχετε ονειρευτεί. Μην λέτε βλακείες. Κάντε ακόμη πιο μεγάλα όνειρα! Αν ο στόχος είναι σωστός, θα βρείτε τον τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Εσείς και το ταίρι σας έχετε μεγάλα σχέδια. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό αυτά τα σχέδια έχουν αρχίσει να σας τρελαίνουν. Χαλαρώστε και μην αφήνετε τίποτα να σας καταβάλλει. Τα πράγματα είναι στο σωστό δρόμο. Απλά μπορεί να αργήσουν λίγο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Φαίνεται σαν να υπάρχει ένα αδιαπέραστο τείχος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας; Μην ανησυχείτε, πρόκειται για κάτι προσωρινό. Το κόλπο είναι να βρείτε τον τρόπο να ανοίξετε τη μυστική πόρτα, ώστε εσείς οι δύο να μπορέσετε να επανασυνδεθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66