Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/02 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/02 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Μπαίνετε στον πειρασμό να αναθέσετε σε επαγγελματίες όσα δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εσείς και το ταίρι σας.

Θυμάστε την παροιμία που λέει ότι «όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει»; Δώστε της βάση.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αναρωτηθείτε αν δίνετε και παίρνετε όσα θα έπρεπε σε αυτή τη σχέση. Να θυμάστε ότι θα θερίσετε ό,τι σπείρατε. Αναζητήστε τρόπους για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Βγείτε έξω για να διασκεδάσετε ή κάντε κάτι που σας αρέσει πολύ. Πότε-πότε θα πρέπει να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας για να σας υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να του φέρεστε όσο καλά συμπεριφέρεστε και στο ταίρι σας.

Διαβαστε  στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος στον Λεοντα τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Είστε υπέρμαχος της αλήθειας. Παρόλα όμως που η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική, αν είστε απόλυτα ειλικρινείς τώρα μπορεί να δημιουργήσετε στη σχέση σας περισσότερα προβλήματα από ότι αξίζει.

Ωροσκόπιο Λέων

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τις δικές σας και του/της συντρόφου σας πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα συγκεχυμένα μηνύματα και οι ασαφείς ενέργειες μπορεί να θέσουν τη σχέση σας σε κίνδυνο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μπορεί τον τελευταίο καιρόεσείς και το ταίρι σας να ασχολείστε υπερβολικά με την οργάνωση και τον σχεδιασμό των στόχων σας σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Κάντε ένα διάλειμμα, ώστε να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η σχέση σας θα ανανεωθεί σε όλα τα επίπεδα.

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα προκύπτουν μερικές ξεκαρδιστικές συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Απλά μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα ακούτε. Αυτοί οι πνευματώδεις διάλογοι έχουν ως σκοπό την διασκέδαση όχι την επιμόρφωση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Έχετε την ανάγκη να αποκαλύψετε κάτι σημαντικό αλλά το ταίρι σας μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμο να το ακούσει. Κάντε υπομονή και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Σύντομα το ταίρι σας θα είναι πιο δεκτικό.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το ταίρι σας λατρεύει το γεγονός ότι τα πιάνετε γρήγορα. Όλη αυτή η πνευματώδης αλληλεπίδραση θέτει τον τόνο για ένα ρομαντικό βράδυ. Η ερωτική σας ενέργεια προσελκύει θαυμαστές από παντού.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Κάποιος από τους δυο σας σήμερα θα χρειαστεί να λείψει από το σπίτι. Παρόλο που μπορεί να μείνετε χώρια για παραπάνω από όσο θα θέλατε, είναι μια καλή ευκαιρία να ενδυναμώσετε το συναισθηματικό σας δέσιμο.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα κάνετε απολαυστικούς, πνευματώδεις διαλόγους με το ταίρι σας. Και παρόλο που σας αρέσει όλη αυτή η ενέργεια ανάμεσα σας, ανησυχείτε ότι έτσι αποφεύγετε να συζητήσετε ένα πιο σημαντικό θέμα που έχει προκύψει. Χαλαρώστε και απολαύστε τη στιγμή!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Χρειάζεστε κάτι από το ταίρι σας αλλά με αυτή την παθητική-επιθετική συμπεριφορά δεν θα το πάρετε. Μάθετε να αναγνωρίζετε τα συναισθήματα σας και να εκφράζετε ευθέως αυτό που θέλετε. Η χειραγώγηση δεν βοηθάει τις σχέσεις.

Διαβαστε  στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος στον Λεοντα τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988