Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/08 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/08 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Αν υπάρχει κάτι που δεν είστε σίγουροι πώς να το πείτε στον/στη σύντροφό σας, ζητήστε από τους φίλους σας να σας υποστηρίξουν.

Μπορεί να έχουν μερικές καλές προτάσεις για το πώς να χειριστείτε καλύτερα την κατάσταση.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα αποφύγετε να μπείτε σε μια διαμάχη με τον/τη σύντροφό σας για το ποιος θα επικρατήσει, εκτός αν είναι εξαιρετικά σημαντικό να περάσει το δικό σας. Η κατάσταση θα εξελιχθεί πολύ πιο ομαλά αν μπορέσετε να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να σκεφτείτε σήμερα. Αν δώσετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να επεξεργαστεί τα πράγματα θα ωφεληθείτε τόσο εσείς όσο και η σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Αν η καρδιά σας δε συμφωνεί με το μυαλό σας σήμερα, ακολουθήστε αυτό που σας λέει το δεύτερο. Μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μερικές μέρες μέχρι να δείτε αν κάνατε τη σωστή επιλογή, οπότε να έχετε πίστη στο ένστικτό σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί σήμερα να ζητήσει τη βοήθεια σας για να επιλύσει κάποιο πρόβλημα. Ίσως να μην μπορείτε να τους απαντήσετε άμεσα, αλλά μαζί μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και να βρείτε την καλύτερη λύση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν σήμερα ο/η σύντροφός σας κάνει κάτι που σας πειράζει, να είστε προσεκτικοί στο πώς θα τους το πείτε. Φροντίστε ώστε τα λόγια σας να είναι εποικοδομητικά και όχι επικριτικά. Ο τόνος της φωνής σας θα επηρεάσει επίσης τον τρόπο που θα σας απαντήσουν.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ καλή για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Είστε σε απόλυτη αρμονία μεταξύ σας και τα πάντα φαίνεται να είναι χαλαρά και ήρεμα στη σχέση σας. Βγείτε έξω να διασκεδάσετε και αξιοποιήστε το καλό κλίμα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάτι δυσάρεστο που συνέβη στην οικογένεια σας μπορεί να μεταφερθεί στη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Δώστε στον εαυτό σας όσο χρόνο χρειάζεται για να μπορέσετε να διορθώσετε την κατάσταση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάσετε τη διαδικασία.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μια ιδέα που σας φαινόταν ακατανόητη θα αρχίσει να βγάζει νόημα για εσάς σήμερα. Μοιραστείτε την ανακάλυψή σας με τον/την αγαπημένο/η σας και δώστε τους την ευκαιρία να βιώσουν το ίδιο συναίσθημα ολοκλήρωσης.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Η περιττές σπατάλες χρημάτων μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες, οπότε σήμερα ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα οικονομικά σας. Συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας για το πώς μπορείτε να περικόψετε τα κοινά σας έξοδα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα θα σας έρθει μια τόσο συναρπαστική ιδέα που ανυπομονείτε να μοιραστείτε με τον/τη σύντροφό σας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι αρκετός για να τους πείσει να συμμετέχουν στο τελευταίο σας σχέδιο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είστε ευτυχισμένοι με τα πράγματα έτσι όπως είναι, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αν ο/η σύντροφός σας προτείνει κάποιες αλλαγές, να τις ακούσετε με ανοιχτό μυαλό. Μπορεί να βελτιώσουν την κοινή σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love