Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/02 Σάββατο

erwtikes-13414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/02 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Κάποιες φορές σας παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο θα θέλατε για να κάνετε κάτι.

Αυτή τη στιγμή, η σχέση σας μπορεί να φαίνεται ότι ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο, αλλά μην ανησυχείτε. Οι σπόροι που φυτέψατε είναι έτοιμοι να ανθίσουν.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Όταν αισθάνεστε παθιασμένοι με κάτι, είναι πιο εύκολο να πείσετε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει. Μοιραστείτε μαζί του το λόγο του ενθουσιασμού σας και μην εκπλαγείτε αν θέλει να συμμετέχει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα όλα μοιάζουν να κινούνται λίγο πιο αργά από όσο συνήθως. Μην περιμένετε να συμβεί τίποτα αμέσως. Προσπαθήστε να πάρετε τα πράγμα όπως έρχονται. Χρησιμοποιήστε τον επιπλέον χρόνο για να χαλαρώσετε και να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, πριν αποφασίσετε για κάτι. Εσείς και το ταίρι σας δεν θα χάσετε τίποτα αν παραμείνετε αμέτοχοι για λίγο. Θα αισθάνεστε καλύτερα αν είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα προσέξτε κάποιο άτομο που δεν σκέφτεται το καλό σας. Αν αισθάνεστε ότι σας επιτίθενται, να ξέρετε ότι το ταίρι σας είναι πάντα έτοιμο να σας υπερασπιστεί. Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι σχέσεις.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα ακούστε προσεκτικά όσα έχει να σας πει το ταίρι σας, ακόμη και αν δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε. Σκέφτεται μόνο το καλό σας και θέλει το καλύτερο για εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι και έτοιμοι να εξερευνήσετε καινούργια πράγματα. Δώστε στο ταίρι σας μια ιδέα για το τι έχετε στο μυαλό σας και ζητήστε του να μοιραστεί τις επιθυμίες του μαζί σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μην δείχνετε τόσο έκπληκτοι, όταν άνθρωποι με κύρος έρχονται σε εσάς αναζητώντας συμβουλές. Το ταίρι σας πάντα ήξερε ότι είστε ξεχωριστοί. Ήρθε η ώρα να το πιστέψετε κι εσείς.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Να περιμένετε κάποια εξαιρετικά ζωντανά όνειρα τις επόμενες νύχτες. Το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας δώσει κάποιες πληροφορίες, οπότε δώστε προσοχή. Μπορεί να μάθετε κάτι ενδιαφέρον για τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Πριν πάρετε κάποια απόφαση σήμερα, εξετάστε ξανά όλες τις λεπτομέρειες. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να αφήσετε και το ταίρι σας να ρίξει μια ματιά, καθώς μπορεί να βρει κάτι που σας έχει διαφύγει.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Το ταίρι σας κάνει υπέροχα πράγματα για εσάς αλλά μπορεί να μην θέλει να τα μοιράζεστε με όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Σεβαστείτε την επιθυμία του για ιδιωτικότητα σήμερα. Κάποια πράγματα θα πρέπει να μένουν μεταξύ σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Προσπαθήστε να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες πριν εμπλακείτε σε ένα μεγάλο εγχείρημα. Αν έχετε ανησυχίες, μοιραστείτε τις με το ταίρι σας και ζητήστε τη γνώμη του. Μπορεί να σας δώσει μια διαφορετική προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA