Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/09 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/09 Τρίτη

ωροσκοπιο 22/09 Κριός

Η μέρα βγάζει στην επιφάνεια την μάλλον μοχθηρή αίσθηση του χιούμορ σας. Θα κάνετε αστεία, ακόμη και αν ο/η αγαπημένος/η σας υποφέρει για κάποιο λόγο.

Θα σας φαινόταν το ίδιο αστείο αν η συγκυρία ήταν αντεστραμμένη;

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα έχετε μια ελαφρώς χοντροκομμένη αίσθηση του χιούμορ. Εάν το ταίρι σας έχει αντιρρήσεις (και με το δίκιο του) και απειλεί να σας απομακρύνει, πώς θα αντιδράσετε; Αν πείτε άλλο ένα κακό αστείο, τότε ίσως θα πρέπει απλά να χαμογελάσει και να το ανεχτεί.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Εάν η ερωτική σας ζωή έχει πάρει την κάτω βόλτα, μην αποθαρρύνεστε: Σήμερα θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που πραγματικά θα ξέρει να σας φτιάξει τη διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να είστε αυθόρμητοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο 22/09 Καρκίνος

Αν τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί από το ταίρι σας, σήμερα θα κάνετε το σωστό: Θα προσπαθήσετε να του μιλήσετε. Μπορεί να μην έχετε θετική ανταπόκριση, γιατί έχει βαρεθεί την αδιάφορη στάση σας. Αλλά αν θέλετε να βελτιώσετε η σχέση σας, πρέπει να επιμείνετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα θα είστε το επίκεντρο της προσοχής. Αν μπορείτε, βγείτε και συναντηθείτε με φίλους που σας ανεβάζουν την διάθεση. Απλά προσέξτε να μην καταναλώσετε πολύ αλκοόλ, γιατί θα συγκεντρώσετε πάνω σας τα βλέμματα αλλά για λάθος λόγους!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης σας, σήμερα δεν θα σταματάτε να γελάτε με το ταίρι σας. Εφόσον δεν είναι μυγιάγγιχτο και δεν παρεξηγεί τα αστεία σας, θα περάσετε μια υπέροχη, διασκεδαστική μέρα.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η μέρα βγάζει στην επιφάνεια την πιο ελαφριά πλευρά της σχέσης σας. Είναι καιρός να βγείτε και να διασκεδάσετε με το ταίρι σας, ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν ψάχνετε σχέση, θα την βρείτε ενώ εξερευνάτε ένα νέο μέρος.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ένα ιδιαίτερο πρόβλημα της ερωτικής σας ζωής, την καλοπέραση. «Λες και υπάρχει κάτι τέτοιο» θα μπορούσατε να πείτε… αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Σταματήστε να τρώτε υπερβολικά, κόψτε τις ανθυγιεινές συνήθειες και σηκωθείτε από τον καναπέ. Υιοθετήστε μια υγιεινή διατροφή, κάντε γυμναστική με το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είστε ήδη γνωστοί για το μεταδοτικό σας χιούμορ. Ωστόσο, σήμερα θα έχετε έναν λόγο παραπάνω για να γελάσετε πολύ. Δεν θα γίνει κάτι συγκεκριμένο, απλά γενικά η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας θα σας προκαλεί ευθυμία. Αν παρεξηγηθεί, κάντε ότι διαβάσατε ένα ανέκδοτο. Δεν θέλετε να θιχτεί.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Έχετε μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ, καθώς είστε οι μόνοι που γελάτε με τα αστεία σας. Σήμερα το ταίρι σας θα αστειευτεί με ένα σοβαρό θέμα για εσάς. Δεν έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνο είναι… Αλλά μην το πάρετε προσωπικά, δεν αξίζει τον κόπο.

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο 22/09 Υδροχόος

Μερικοί άνθρωποι σας κατηγορούν ότι δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ – αλλά εσείς διαφωνείτε. Το πλανητικό σκηνικό θα προκαλέσει μια αμήχανη κατάσταση στη σχέση σας, που θα σας αναγκάσει να ψάξετε γι’ αυτήν… Δυσκολεύεστε να διακωμωδήσετε την κατάσταση. Αν το ταίρι σας είναι σε κατάσταση υστερίας, πέφτει σε εσάς ο κλήρος να σπάσετε την αμηχανία.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε μόνιμα ένα «ψεύτικο» χαμόγελο στο πρόσωπό σας, σε καλές και άσχημες στιγμές. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει μια κατάσταση στη σχέση σας, που θα σας προκαλέσει επιτέλους ένα γνήσιο, σπαρταριστό γέλιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw