Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 23/02 Κυριακή

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 23/02 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Είστε το άλλο μισό ενός ζευγαριού. Συνεχίζετε όμως να έχετε τις δικές σας ανεξάρτητες σκέψεις.

Αν δεν συμφωνείτε σε κάτι με το ταίρι σας σήμερα, μην το κάνετε θέμα. Ο καθένας από εσάς έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μείνετε στα σίγουρα και δοκιμασμένα σήμερα, αφήστε τα ρίσκα για μια άλλη μέρα. Απόψε το μόνο που θέλετε, είναι να χαλαρώσετε στο αγαπημένο σας στέκι με το ταίρι σας στο πλευρό σας. Καμιά φορά και η ζεστασιά που αισθάνεστε κάνοντας κάτι γνώριμο, έχει τη γοητεία της.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μετά από κάποιες μέρες αντιπαραθέσεων, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε κοινό έδαφος με το ταίρι σας. Μπορεί να μην συμφωνήσετε σε όλα, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κατανοήσει καλύτερα ο ένας την άποψη του άλλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Για αρκετό καιρό αισθανόσασταν ικανοποιημένοι να είστε μόνο με το ταίρι σας. Αλλά σήμερα είναι ώρα να βγείτε από το καβούκι σας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού στο αγαπημένο σας καφέ, όπου και πάλι θα αισθάνεστε οικεία αλλά θα περιτριγυρίζεστε και από κόσμο.

Ωροσκόπιο Λέων

Το ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα για να κάνετε κάτι ρομαντικό, έτσι δεν είναι; Ακόμη και η μπουγάδα μπορεί να γίνει διασκεδαστική, αν την κάνετε παρέα με το ταίρι σας. Φτιάξτε μερικά κοκτέιλ, βάλτε ρομαντική μουσική και κάντε παρέα τις δουλειές του σπιτιού.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα τακτοποιήστε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και ενθαρρύνετε και το ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Δεν πρέπει να μετανιώνετε για το χρόνο που περνάτε με τα άλλα άτομα της ζωή σας, που σας αγαπάνε και σας νοιάζονται σε αυτό τον κόσμο.

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σας έχει καταλάβει ένα αίσθημα ιδεαλισμού. Μήπως φταίει που όλα στη σχέση σας πάνε καλύτερα από όσο περιμένατε; Όποιος και αν είναι ο λόγος, βεβαιωθείτε ότι θα απολαύσετε τα αποτελέσματα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν σήμερα μια συμφωνία μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον θα πρέπει να την εξετάσετε πιο προσεκτικά πριν δεσμευτείτε. Ζητήστε και την άποψη του/της συντρόφου σας και μετά ακούστε τι λέει το ένστικτό σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα προγραμματίστε να δείτε κάποια άλλα σημαντικά άτομα στη ζωή σας: Τους φίλους σας. Είναι σημαντικό να διατηρείτε σχέσεις με άτομα έξω από τη σχέση σας. Είναι καλό να έχετε μια ομάδα στήριξης στη ζωή σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Έχετε την ικανότητα να διατηρείτε την αισιοδοξία σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Σήμερα θα χρειαστείτε αυτό το ταλέντο, καθώς το ταίρι σας θα είναι εξαιρετικά ανήσυχο και γεμάτο άγχος. Θα καταφέρετε να το καθησυχάσετε και να το κάνετε να αισθανθεί καλύτερα.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα βγείτε και ανακατευτείτε με κόσμο. Σας αρέσει η οικειότητα που αισθάνεστε με το ταίρι σας αλλά μερικές φορές θέλετε να αισθανθείτε την ενέργεια του πλήθους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα έχετε το νου σας για τυχόν αλλαγές στη διάθεση του/της συντρόφου σας. Μπορεί να μην είναι ο συνηθισμένος του/της εαυτός και να χρειάζεται την υποστήριξή σας. Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι. Απλά να δείξετε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra