Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 24/09 Πέμπτη

ζωδια-αστρολογια-1

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 24/09 Πέμπτη

ωροσκοπιο 24/09 Κριός

Η ενέργεια της μέρας σας βάζει σε μια δύσκολη κατάσταση. Συνήθως σας αρέσει να αναλύετε ψυχολογικά τους πιθανούς συντρόφους σας: Έτσι ξέρετε πώς να τους χειριστείτε όταν θέλετε να ζητήσετε μια χάρη.

Σήμερα δεν θα έχετε αυτή την ευκαιρία, καθώς ο έρωτας θα έρθει στα ξαφνικά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σας αρέσει να δοκιμάζετε οτιδήποτε νέο και διαφορετικό, ειδικά αν μαθαίνετε κάτι μέσα από αυτό. Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι σε ένα από τα μαθήματά σας, συναντάτε κάποιον/α που θα προσελκύσει αμέσως την προσοχή σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επιτέλους σήμερα αισθάνεστε να ξαναζωντανεύετε, μετά από μια περίοδο ξηρασίας στην ερωτική σας ζωή. Θα συμβεί κάτι ξαφνικό αλλά ευχάριστο. Μια νέα γνωριμία θα σας εντυπωσιάσει με την ομορφιά ή την προσωπικότητά της. Βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε μέχρι τελικής πτώσεως.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ωροσκοπιο 24/09 Καρκίνος

Παρόλο που έχετε συνηθίσει τις εκπλήξεις, μπορεί να εκπλαγείτε από τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα… Ειδικά αν αναζητάτε ερωτικό ταίρι. Μπορεί κάλλιστα να πέσετε θύμα ενός έρωτα με την πρώτη ματιά. Απολαύστε την εμπειρία.

Ωροσκόπιο Λέων

Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει πόσο τυχεροί είστε. Έχετε ένα υπέροχο, τρυφερό, καλόκαρδο ταίρι, που θέλει μόνο το καλύτερο για εσάς. Και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα, να είναι υπερβολικά καλό. Ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος/α πολύ άτακτος/η, που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του/της. Η επιλογή είναι δική σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Οι άνθρωποι κάνουν τα πιο παράξενα πράγματα για την αγάπη. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές σήμερα. Εάν κάποιος/α σας έχει ερωτευθεί και δεν δέχεται αρνητική απάντηση, να είστε προετοιμασμένοι για μερικές πολύ περίεργες τακτικές. Θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τα πράγματα είναι κάπως περίεργα σήμερα, ειδικά όσον αφορά τον/την σύντροφό σας. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή του/της. Στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. Απλά μοιάζει σαν να έχει έρθει από άλλον πλανήτη. Ρωτήστε τι τον/την απασχολεί.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα θα έχετε διάθεση να διασκεδάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε μερικές καινούργιες ιδέες. Γιατί δεν κανονίζετε να πάτε για κατάδυση, να ξεκινήσετε μαθήματα ταγκό ή γαλλικής κουζίνας; Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες εκεί έξω.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η ενέργεια της μέρας φέρνει ένα μικρό χάος στην ερωτική σας ζωή. Κάτι δεν πάει καλά, αν και μπορεί να μην είναι προφανές τι. Εάν εσείς και το ταίρι σας αισθάνεστε αποξενωμένοι τον τελευταίο καιρό, η λύση μπορεί να μην εμφανιστεί αμέσως. Ωστόσο, μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο εάν δείτε την κατάσταση με πιο ανοιχτό μυαλό.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας βάζει στο επίκεντρο της προσοχής. Δεδομένου ότι αυτό είναι το φυσικό σας μέρος, μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη. Το καταπληκτικό είναι ο αριθμός των θαυμαστών σας. Απολαύστε το!

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο 24/09 Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας υποκρύπτει μερικές εκπλήξεις. Η σημαντικότερη θα είναι ότι ένας παλιός έρωτας δηλώνει ότι σας έχει ακόμη στην καρδιά του. Εάν αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε προβλήματα στον ερωτικό τομέα, ίσως θελήσετε να το σκεφτείτε λίγο περισσότερο. Αλλά στο κάτω-κάτω, γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει έκρηξη, επειδή τρέφετε βαθύτερα συναισθήματα για κάποιον/α άλλο/η. Εάν περιμένατε αυτό το ξεχωριστό άτομο, πλέον είναι διαθέσιμο. Έχει ανάψει το πράσινο φως.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra