Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 27/10 Τρίτη

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 27/10 Τρίτη

ωροσκοπιο 27/10 Κριός

Θα μπορούσε να προκύψει κάποιος ενδιαφέρων ανταγωνισμός ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας. Ενδεχομένως να θέλετε να βγείτε ραντεβού με το ίδιο άτομο. Χρησιμοποιήστε όλα τα θέλγητρά σας.

Ξέρετε ότι θα κερδίσετε, αλλά ο ανταγωνισμός θα κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Λίγη σύγκρουση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Γι’ αυτό θα είστε ευτυχείς για μια διαμάχη, που ξαφνικά θα ανανεώσει λίγο την σχέση σας που κόντευε να πέσει σε τέλμα από την βαρεμάρα. Πολλές φορές χρειάζεται και λίγη ένταση. Είναι το αλατοπίπερο της σχέσης.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάπως την τακτική σας. Συνήθως υποτιμάτε τις προσπάθειές σας να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο. Πιστεύετε ότι αν κάποιος δεν μπορεί να εκτιμήσει τα προσόντα σας και να σας πλησιάσει, δεν αξίζει τον κόπο. Μήπως να γίνετε εσείς ο κυνηγός; Θα διαπιστώσετε ότι έτσι θα προχωρήσετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ωροσκοπιο 27/10 Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας έχει κάτι να σας πει. Θέλει να δει αυτό το βλέμμα στο πρόσωπό σας όταν σας ζητήσει να δεσμευτείτε, ξέροντας ότι αυτό είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσε να σας αναγκάσει να σκεφτείτε. Σκεφτείτε προσεκτικά τι απάντηση θα δώσετε. Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται τη δέσμευση για να αισθάνονται ασφαλείς.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορεί να αναγκαστείτε να κάνετε κάτι για τη σχέση σας σήμερα. Συνήθως εσείς είστε οι πιο χαλαροί, ενώ ο/η σύντροφός σας φροντίζει για όλα. Ωστόσο, για μια φορά αισθάνεστε δραστήριοι και θέλετε να οργανώσετε πράγματα, κάτι που κάνει το ταίρι σας να τρίβει τα μάτια του. Αποδείξτε ότι έχετε αυτό που χρειάζεται!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε οποιαδήποτε ζητήματα στην σχέση σας, είναι με ειλικρινή συζήτηση. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει σήμερα, μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε υποχρεωμένοι να επαναλάβετε την άποψή σας με έναν μάλλον δυναμικό τρόπο. Όσο περισσότερο ο/η σύντροφός σας αρνείται δει την άποψή σας, τόσο περισσότερο θα επιμένετε. Αφήστε το!

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η σημερινή ενέργεια ενθαρρύνει λίγο υγιή ανταγωνισμό με τον/την σύντροφό σας. Δοκιμάστε να κάνετε μερικές προτάσεις σχετικά με το πώς σκέφτεστε το μέλλον σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για τις εμπειρίες που μπορείτε να βιώσετε, για αυτό ξεκινήστε να δημιουργείτε αυτές που θέλετε!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Έχετε ένα υπέροχο σχέδιο στο μυαλό σας και θέλετε όσο τίποτα να το μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Μόνο που γνωρίζετε ήδη ποια θα είναι η αντίδρασή του/της. Το πιθανότερο είναι ότι θα προσπαθήσει να σας αποθαρρύνει μέχρι να τα παρατήσετε. Πεισμώστε και βάλτε τα δυνατά σας να επιτύχετε σε αυτό που θέλετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια διαφορά απόψεων ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Σε γενικές γραμμές δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις, και στις σπάνιες φορές που συμβαίνουν τείνετε να αποσύρεστε και να μην μιλάτε. Ίσως σε αυτή την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο να πείτε τι αισθάνεστε. Καλύτερα να είστε ο εαυτός σας.

xartomanteia

ωροσκοπιο 27/10 Αιγόκερως

Εάν αναζητάτε σχέση, μην ψάξετε στα πολύ προφανή μέρη σήμερα. Ίσως συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα διαδικτυακό ανταγωνιστικό παιχνίδι ή μια αθλητική εκδήλωση. Μπορεί να σας παρατηρήσει κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο ενώ βρίσκεστε σε ένα γήπεδο μπάσκετ ή σε μια πισίνα. Οι ενδορφίνες είναι σέξι!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να μιλήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από όση είχατε τον τελευταίο καιρό. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με μια συγκεκριμένη κατάσταση, θα έχετε το θάρρος να θέσετε το θέμα και να περιμένετε επίλυση. Να θυμάστε πώς το κάνατε και να χρησιμοποιείτε αυτή τη δύναμη πιο συχνά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε την τάση να ανταγωνίζεστε με έναν μη προφανή, μη επιτακτικό τρόπο. Σήμερα θα πρέπει να δείξετε περισσότερη πυγμή σε σχέση με όσα σας απασχολούν. Το ταίρι σας θεωρεί ότι μπορεί να σας πείσει εύκολα. Δείξτε ότι έχετε το δικό σας μυαλό και ότι σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76