Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 28/12 Σάββατο

4039299_200802019000_2

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 28/12 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως εύθραυστη σήμερα. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά.

Το ταίρι σας μπορεί να πει κάτι που δεν βρίσκετε και τόσο αστείο, αλλά να ξέρετε ότι δεν το λέει με κακή πρόθεση.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τη ζήλεια σας. Να θυμάστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας έχει μάτια μόνο για σας. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τις συναναστροφές του/της με άλλους.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αισθάνεστε τόσο ευαίσθητοι σήμερα, που μπορεί να πληγωθείτε από κάτι που θα πει το ταίρι σας για πλάκα. Πείτε του ότι σας πείραξε αλλά παράλληλα προσπαθήστε να δείτε το θέμα και από τη δική του οπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Αν η δουλειά σας προκαλεί άγχος, να θυμάστε ότι πάντα μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας για να σας χαλαρώσει. Μην ανησυχείτε ότι θα το κάνετε να βαρεθεί. Είναι πάντα εκεί για εσάς και θα ακούσει με υπομονή τα βάσανα σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Τα πράγματα από το παρελθόν έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν συγκινηθείτε με παλιά οικογενειακά κειμήλια. Μήπως να ξεκινήσετε μια καινούργια παράδοση με το ταίρι σας;

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τα συναισθήματα σας είναι πολύ έντονα σήμερα και έχετε την τάση να παρερμηνεύετε τα λόγια του/της συντρόφου σας. Πριν αρχίσετε να θυμώνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει σωστά τις προθέσεις του/της.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αυτά που έχετε μάθει στην παιδική σας ηλικία, σας χρησιμεύουν μέχρι σήμερα. Όπως το ότι θα πρέπει να ξέρετε να μοιράζεστε. Μπορεί να θέλετε να κρατήσετε όλα τα καλά για τον εαυτό σας αλλά θα πρέπει να αφήσετε και κάτι για το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το μέλλον επιφυλάσσει καινούργια και συναρπαστικά πράγματα για εσάς και το ταίρι σας. Κάτι για το οποίο ελπίζατε, επιτέλους θα πραγματοποιηθεί και θα είναι καλύτερο από ότι περιμένατε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν σήμερα αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι. Το ταίρι σας θα καταλάβει ότι χρειάζεστε λίγη απομόνωση. Θα είναι πάντα εκεί, όταν θα αισθανθείτε έτοιμοι να του μιλήσετε.

taro-6-9

ωροσκοπιο Αιγόκερω

Πριν κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα, βεβαιωθείτε ότι εσείς και το ταίρι σας κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορεί να έχετε κοινούς στόχους αλλά θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι ταιριάζουν και οι χρόνοι σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η καριέρα απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειας σας τώρα, δεν σας αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο. Πείτε στο ταίρι σας ότι πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση και ότι θα επανορθώσετε με την πρώτη ευκαιρία.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Πριν πάρετε κάποια απόφαση σήμερα, περιμένετε μέχρι να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Το ταίρι σας μπορεί να βιάζεται αλλά μην κάνετε πίσω. Θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι πριν συμφωνήσετε σε οτιδήποτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66