Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 31/12 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 31/12 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα θέλετε να είστε περισσότερο ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα του/της αγαπημένου/ης σας, ειδικά αν πρέπει να πείτε κάτι που θα τον/την αναστατώσει.

Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας και προσπαθήστε να είστε υποστηρικτικοί.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Πλησιάστε το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να περνά μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και να χρειάζεται την υποστήριξή σας περισσότερο από ποτέ. Μόνο που ξέρει ότι θα είστε εκεί για εκείνον/η είναι αρκετό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα επικεντρωθείτε στην συνεργατική πλευρά της σχέσης σας. Όταν εσείς οι δύο συνεργάζεστε, μπορείτε να επιτύχετε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα ο καθένας μόνος του.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Μετά από μερικές μέρες που μείνατε κρυμμένοι στο καβούκι σας, αισθάνεστε έτοιμοι να βγείτε και να αντιμετωπίσετε πάλι τον κόσμο. Περάστε μια χαλαρή βραδιά με τον/την σύντροφό σας στο αγαπημένο σας στέκι.

Ωροσκόπιο Λέων

Μην αφήσετε ένα ασήμαντο ζήτημα να σας ρίξει τη διάθεση σήμερα. Το ταίρι σας δεν είναι τέλειο, έχει τις ιδιοτροπίες του όπως και εσείς. Προσπαθήστε να παραβλέψετε τα μειονεκτήματα του και επικεντρωθείτε στα προτερήματα του.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν σήμερα όλα σας φαίνονται περίπλοκα και μπερδεμένα, μην αποπειραθείτε να τα αντιμετωπίσετε. Το ταίρι σας δεν ξέρει κάτι παραπάνω από εσάς. Απλά πάρτε τα πράγματα όπως έρθουν και όλα θα φτιάξουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν σήμερα πάρετε τα πράγματα όπως έρθουν, θα περάσετε τη μέρα σας με λιγότερο άγχος. Αν το ταίρι σας έχει ήδη κάνει κάποια σχέδια, ακολουθήστε τα ακόμη και αν δεν είναι ακριβώς αυτό που είχατε στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν το ταίρι σας έρθει σε εσάς με ένα τρελό σχέδιο, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να το ακολουθήσει. Μια από τις μεγαλύτερες χαρές στη ζωή, είναι να κάνετε πράγματα εκτός προγράμματος.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το ταίρι σας δεν είναι μόνο ερωτικός σύντροφος, είναι και έμπιστος φίλος. Να θυμάστε ότι θα είναι πάντα εκεί για εσάς, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε πολύ μακριά από την επίτευξη του στόχου σας ή από την πραγματοποίηση κάποιου ονείρου. Να είστε σίγουροι ότι εάν εσείς και το ταίρι σας επιμείνετε, θα μπορέσετε να καταφέρετε τα πάντα.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Τυχεροί! Όλα πάνε τέλεια στον κόσμο σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, για να δείξετε στο ταίρι σας πόσα πολλά σημαίνει για εσάς. Παίζει μεγάλο ρόλο στην ευτυχία σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το ταίρι σας μπορεί να μην σας λέει τι έχει στο μυαλό του με λόγια. Αλλά αν δώσετε λίγη προσοχή στη γλώσσα του σώματος του, θα μπορέσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Όταν τα στοιχεία είναι εκεί. Εσείς απλά θα πρέπει να τα αντιληφθείτε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia