Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 06/05 Πέμπτη

imerisies-15314

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο 06/05 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 06/05 Κριός .

Η τρέχουσα σχέση σας παίρνει μια σοβαρή τροπή σήμερα, με την επικρατούσα ενέργεια της ημέρας. Και οι δύο συνειδητοποιήσατε ότι σας αρέσει να είστε μαζί, έχετε πλησιάσει πολύ ο ένας τον άλλον, και θέλετε να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας.

Αν και αυτό πιθανότατα χρειάζεται περισσότερη συζήτηση, είστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι με τα νέα σας σχέδια.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει εσάς και τον/την σύντροφό σας να κάνετε επιτέλους αυτή τη σοβαρή συζήτηση που αναβάλλετε τόσο καιρό.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Ίσα ίσα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και θα θέσει τις βάσεις για περισσότερες συζητήσεις αργότερα όταν θα χρειαστεί να διευθετήσετε πιο πρακτικά ζητήματα. Συμφωνήστε σε ένα κοινό σχέδιο δράσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 06/05 Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεκινήσετε μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον /την αγαπημένο /η σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πείτε όλα όσα κρατούσατε μέσα σας τόσο καιρό. Εάν αισθάνεστε ότι το ταίρι σας ψάχνει αφορμή για να μην αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, τώρα έχετε τη δυνατότητα να του πείτε ότι δεν θα ανεχτείτε άλλο αυτή την κατάσταση.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να μιλήσετε για αυτά μερικές φορές. Τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας αισθάνεται μπερδεμένος /η με την συμπεριφορά σας, ειδικά όταν αποσύρεστε στη σιωπή σας. Διαβεβαιώστε τον/την ότι δεν φταίει κάτι που έχει κάνει, απλά κάποιες φορές έχετε ανάγκη από προσωπικό χρόνο και χώρο για να σκεφτείτε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

zodia-0988

Ωροσκόπιο 06/05 Λέων

Η σημερινή φαίνεται να είναι μια ήσυχη μέρα σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι για να μπορέσετε να προσελκύσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα πρέπει να συμμετέχετε σε πιο πνευματικές ή δημιουργικές δραστηριότητες, όπως μια παρτίδα σκάκι ή μια φιλοσοφική συζήτηση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μην καθυστερείτε να συζητήσετε με τον /την σύντροφό σας σήμερα. Και κυρίως μην κρύβετε τις πραγματικές σας απόψεις ή σκέψεις ή μην τις αλλάζετε για να γίνετε αρεστοί. Θα εκτιμηθείτε πολύ περισσότερο αν είστε ο εαυτός σας και αν εκφράζετε ακριβώς αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Μόνο έτσι θα κερδίσετε τον σεβασμό και τελικά την αγάπη του/της.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 06/05 Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αν εσείς και ο/η αγαπημένος /η σας είχατε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα πρόσφατα, και δεν το συζητήσατε, τώρα είναι η ώρα να επανορθώσετε. Μπορεί να ξεκινήσετε τη συμφιλίωσή σας με σύγκρουση, αλλά αυτός είναι απλά ένας τρόπος για να απελευθερωθεί η ένταση. Μέχρι το βράδυ θα είστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Έχετε συχνά την τάση να αποσύρεστε στη σιωπή σας για να μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις με τον /την αγαπημένο /η σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην το κάνετε σήμερα. Το ταίρι σας δεν θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Βγάλτε από μέσα σας ό, τι σας βαραίνει και καθαρίστε τον αέρα ανάμεσα σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να θέλετε να βάλετε απέναντι σας τον/την σύντροφό σας και να κάνετε κήρυγμα χωρίς σταματημό. Δεν θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα ειδικά αν το κάνετε εν μέσω ενός ρομαντικού δείπνου. Δοκιμάστε να του/της μιλήσετε απέξω απέξω για ο, τι σας απασχολεί και προσέξτε το ύφος σας. Δεν θα θέλατε να παρερμηνευθούν αυτά που θα πείτε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Προγραμματίστε όσα θέλετε να συζητήσετε με το ταίρι σας. Αυτό θα σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και διαβεβαίωση που χρειάζεστε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει αντ ‘αυτού να επιτρέψετε στη συζήτηση να ρέει φυσικά και να μιλήσετε για τα θέματα που θα προκύψουν.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ντυθείτε στα κόκκινα απόψε με μικρές πινελιές από μπλε εδώ κι εκεί. Θα διαπιστώσετε ότι θα γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας πρώτα με τον νοημοσύνη σας και μετά με τη γλώσσα του σώματος σας. Μιλήστε με αυτοπεποίθηση για οποιοδήποτε θέμα γνωρίζετε και σίγουρα θα τον/την εντυπωσιάσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τόσο εσείς όσο και ο/η αγαπημένος /η σας θα επωφεληθείτε αν προγραμματίσετε ένα ραντεβού κάπου έξω για να συζητήσετε τα θέματα που απασχολούν την σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι και οι δύο ήσασταν πολύ απασχολημένοι τον τελευταίο καιρό και κάπως θα πρέπει να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας μεταξύ σας. Ένα γεύμα υπό το φως των κεριών και μια βόλτα κάτω από το φως του φεγγαριού θα σας φέρει πιο κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot