Ερωτοσκόπιο 04/01 Παρασκευή ωροσκόπιο

erwtas-sxeseis

Ερωτοσκόπιο 04/01 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το να είστε στην τσίτα για κάτι δεν βοηθάει, ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση σας.

Γιατί να μην περιμένετε μέχρι να έχετε όλες τις πληροφορίες πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε στη συνέχεια;

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Λίγο πείσμα μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σας, αλλά το να μένετε κολλημένοι σε άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος δεν θα σας εξυπηρετήσει σε τίποτα – εσάς περισσότερο από τον καθένα. Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η σωματική απόσταση φαίνεται σαν το μεγαλύτερο εμπόδιο, αλλά η ψυχική απομόνωση είναι συνήθως το μεγαλύτερο πρόβλημα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Υπάρχει μια ευκαιρία να επανασυνδεθείτε εδώ, αλλά θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποια βήματα.

Διαβαστε στο Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιανουάριος 2019

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αντιμετωπίστε άμεσα τα ζητήματα της σχέσης σας, αλλιώς μπορεί να απογοητευτείτε. Οι προσπάθειες που θα κάνετε τώρα για να βελτιώσετε τα πράγματα θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Τι πραγματικά θέλετε από τον/τη σύντροφό σας;

Ωροσκόπιο Λέων

Το να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας μπορεί να είναι ευκολότερο από όσο νομίζατε. Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσετε ότι είστε εκτός ισορροπίας. Το επόμενο είναι να σκεφτείτε τι σας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι απλά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι δελεαστικό να θέλετε να διορθώσετε τη ζωή του/της συντρόφου σας, αλλά είστε βέβαιοι ότι δεν αναλαμβάνετε αυτό το καθήκον μόνο και μόνο για να αποσπάσετε το μυαλό σας από τα δικά σας προβλήματα; Αυτό μπορεί να σας γίνει επικίνδυνη συνήθεια, οπότε προσέξτε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα θα θριαμβεύσετε αν συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Είτε αφορά την καριέρα σας είτε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, κάντε τα όλα από κοινού και θα εκπλαγείτε με όσα μπορείτε να πετύχετε μαζί.

 

Διαβαστε στο Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιανουάριος 2019

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra