Ερωτοσκόπιο 04/12 Τρίτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο 04/12 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Είναι καλό να κινείστε με γρήγορους ρυθμούς αν εσείς και ο/η σύντροφός σας γνωρίζετε με σιγουριά ότι ορισμένοι παράγοντες σύντομα θα μπουν στο παιχνίδι.

Αυτό ισχύει δυο φορές εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία που έχει ημερομηνία λήξης.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το να καταλάβετε τι θέλετε είναι από μόνο του σκληρή δουλειά. Πρέπει πραγματικά να αναλάβετε το καθήκον να καταλάβετε τι θέλει και ο/η σύντροφος σας; Η απάντηση είναι όχι! Όχι μόνο δεν αξίζει τον κόπο αλλά δεν ζητήσατε καν να κάνετε κάτι τέτοιο. Συζητήστε το.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο εσείς οι δύο ανυπομονούσατε εδώ και πολύ καιρό; Προχωρήστε με αυτό ακόμη και αν απαιτεί τυφλή εμπιστοσύνη. Οι πιθανότητες είναι είτε να βρείτε νέο έδαφος ή, ακόμα καλύτερα, να μάθετε να πετάτε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Λίγο δράμα θα ζωντανέψει τη σχέση σας, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα μείνει στο επίπεδο της διασκέδασης. Αν πάει πάρα πολύ μακριά, θα μετατραπεί σε αγγαρεία (και μπορεί να λειτουργήσει σαν μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία).

taro-zodia-76

Ωροσκοπιο Λέων

Θυμάστε πόσο καλά περνάγατε όταν βάζατε τα καλά σας ως παιδί; Φανταστείτε ότι είστε πάλι σε αυτή την ηλικία και κάντε επιδρομή στην ντουλάπα σας. Βάλτε τα πιο φανταχτερά σας ρούχα και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε με τον/τη σύντροφό σας. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το μυστικό είναι να δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες –το ξέρετε καλύτερα από οποιονδήποτε. Εάν ο/η σύντροφός σας σας κάνει παρατήρηση για αυτό, επισημάνετε όλες εκείνες τις φορές που οι ικανότητές σας σας έβγαλαν από δύσκολες καταστάσεις.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είναι εύκολο να βυθιστείτε στη μελαγχολία αν αντιμετωπίζετε μια περίπλοκη κατάσταση στη σχέσησας, αλλά καλό θα ήταν να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτούς τους δεσμούς. Σίγουρα θα πρέπει να σέβεστε ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές θα πρέπει να είστε ευέλικτοι.

taro-6-9

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο/Η αγαπημένος/η σας σας εκπλήσσει με μακροπρόθεσμα σχέδια. Εάν έχετε τη δυνατότητα, αλλάξτε το πρόγραμμά σας και ακολουθήστε τον/την. Θα επισκεφθείτε μερικές εκπληκτικές τοποθεσίες. Αν αφεθείτε να σας οδηγήσουν τα πράγματα θα περάσετε υπέροχα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό σε ό,τι αφορά τη σχέση σας και θα βρείτε καινούργιους τρόπους για να ανοίξετε κλειστές πόρτες. Οι νέες προοπτικές οδηγούν σε καλύτερα πράγματα, ειδικά όταν βάζετε άμεσα αυτές τις σκέψεις σε δράση.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Όταν κάτι σπάσει, δίνει σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας μια ευκαιρία για μια νέα αρχή. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να καταλάβετε τι δεν λειτούργησε, τι χρειάζεται να διορθώσετε και πού θέλετε να πάτε από εδώ και πέρα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μπορεί να είστε πρωτοπόροι και επαναστάτες, αλλά ξέρετε επίσης πώς να διασκεδάζετε. Υπενθυμίστε το στον εαυτό σας και στον/στην αγαπημένο/η σας, δείχνοντας σε όλους πώς να περάσουν καλά! Σηκωθείτε από τον καναπέ!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σταματήστε να σκέφτεστε το παρελθόν. Σίγουρα η σχέση σας είναι σε διαφορετικό σημείο τώρα αλλά αυτό είναι καλό. Στα ζευγάρια η κίνηση προς τα μπροστά ισοδυναμεί με πρόοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia