Ερωτοσκόπιο 08/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Ερωτοσκόπιο 08/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε συμφωνίες σήμερα. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση συζητήστε το θέμα διεξοδικά με τον/τη σύντροφό σας. Ίσως είναι καλύτερο να αφήσετε αυτή την ευκαιρία να περάσει και να περιμένετε μια άλλη πιο κατάλληλη στιγμή.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Μιλήστε με τον/τη σύντροφό σας για τους μελλοντικούς σας στόχους και ζητήστε τους να μοιραστούν τους δικούς τους μαζί σας. Μπορεί ο καθένας από εσάς να έχει τις δικές του ιδέες, αλλά μαζί θα καταφέρετε να βρείτε ένα καλό σχέδιο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την προφανή λύση σήμερα, θα πρέπει να γίνετε λίγο περισσότερο δημιουργικοί. Συζητήστε το με τον/τη σύντροφό σας για να βρείτε μια νέα προοπτική. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και θα εκπλαγείτε από αυτά που μπορεί να ανακαλύψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα ξέρετε τι συμβαίνει στο μυαλό του/της συντρόφου σας ακόμη και αν δεν πουν ούτε λέξη. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται καν ότι σας αφήνουν υπονοούμενα αλλά εσείς μπορείτε να τα καταλάβετε και να τους δώστε αυτό ακριβώς που θέλουν.

Ωροσκόπιο Λέων

Αν έχετε αντικρουόμενα συναισθήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε σήμερα, ακολουθήστε το ένστικτό σας. Αποφύγετε να σκεφτείτε υπερβολικά την κατάσταση. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την απόφασή σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να μη λειτουργεί με τους ίδιους γρήγορους ρυθμούς όπως εσείς. Αντί να θυμώνετε μαζί τους, προσπαθήστε να αποδεχτείτε ότι είστε διαφορετικοί και βεβαιωθείτε ότι θα σας προλάβουν αργότερα.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι όταν η καθημερινή σας ρουτίνα διακόπτεται . Κάντε κάποια σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας για απόψε για να έχετε κάτι καλό να περιμένετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Έχετε κάποια ταλέντα που θέλετε να διατηρήσετε κρυφά, αλλά τώρα μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα βγάλετε στην επιφάνεια. Δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε εσάς από όσα αντιλαμβάνονται.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Πάρτε μαθήματα από τις εμπειρίες των άλλων και εφαρμόστε τα στη δική σας ζωή. Οι φίλοι σας μπορεί να αντιμετώπισαν ανάλογες καταστάσεις με εσάς στις σχέσεις τους, οπότε ενθαρρύνετέ τους να τις μοιραστούν μαζί σας.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Γίνετε δημιουργικοί στο πώς εκφράζετε τα συναισθήματα σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Ένα γλυκό σημείωμα που θα κρύψετε στην τσέπη τους θα τους κάνει να χαμογελάσουν όταν θα το βρουν αργότερα μέσα στη μέρα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα προσέξτε πού θα ξοδέψετε τα χρήματα σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για άχρηστες αγορές. Δε χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να περνάτε καλά με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας δώσει μια ιδέα, που θα σας ξαφνιάσει με την ορθότητά της. Ακούστε αυτό που έχουν να πουν. Μια μικρή μόνο αλλαγή μπορεί να σας γλιτώσει από χρόνο και ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11