Ερωτοσκόπιο 08/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

sxesi

Ερωτοσκόπιο 08/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Διψάτε για περιπέτεια; Προσθέστε μερικές συναρπαστικές νέες δραστηριότητες στον χρόνο που περνάτε μαζί με τον/την αγαπημένο σας, όπως πτώση με αλεξίπτωτο για δύο. Προγραμματίστε διακοπές για σαφάρι ή δηλώστε εθελοντές σε ένα καταφύγιο άγριας φύσης. Αφήστε ελεύθερη την άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Προς τι η βιασύνη; Μην βιάζεστε να επιταχύνετε τους ρυθμούς της σχέσης σας μέχρι τον τελικό της προορισμό. Απολαύστε το παρόν. Η ανυπομονησία μπορεί να καταστρέψει το ειδύλλιο σας σε χρόνο μηδέν.

Ζώδια Δίδυμοι

Δεν είναι πάντα ευλογία η μνήμη ελέφαντα που διαθέτετε. Το πιθανότερο είναι ότι ακόμη προσπαθείτε να συνέλθετε από άσχημα παραστρατήματα και αδιακρισίες του παρελθόντος. Προσπαθήστε να συγχωρήσετε ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Από πότε γίνατε τόσο καχύποπτοι με κάθε ανεξήγητο γεγονός στη ζωή του/της συντρόφου σας; Η εμπιστοσύνη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε σχέσης, οπότε καλό θα ήταν να καταπιείτε αυτή την επιθυμία να το παίξετε Σέρλοκ Χολμς.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Τώρα είναι η ώρα να επιδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Αναλάβετε ένα πολύπλοκο έργο και δώστε τα όλα. Σύντομα θα εντυπωσιάσετε όλα τα κοντινά σας άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του/της αγαπημένου/ης σας.

Ζώδια Παρθένος

Η λέξη «ρηχός» δεν είναι αυτό που θέλετε να μουρμουρίζουν οι άλλοι για σας. Τον τελευταίο καιρό έχετε την επιθυμία να κάνετε παρέα με πιο συναρπαστικούς ανθρώπους, αλλά δεν θα πρέπει να παραμελείτε τις ανάγκες της αληθινής σας αγάπης.

Ερωτοσκόπιο 08/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Καλώς ορίσατε στη γκρίζα ζώνη. Η λύση στα προβλήματα δεν μπορεί να είναι πάντα μαύρο ή άσπρο. Οι αποφάσεις που παίρνετε, ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις,μπορεί να προκαλέσουν κακό. Σκεφτείτε τις ενέργειές σας πριν τις εκτελέσετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Γιατί να διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά; Περάστε μια μέρα με τον/την σύντροφό σας στους αγαπημένους σας παιδικούς προορισμούς. Πηγαίνετε σε ένα ζωολογικό κήπο ή κάντε κούνια στο πάρκο.

Ζώδια Τοξότης

Επανεξετάστε αυτά που σας προσφέρουν ευχαρίστηση στη σχέση σας. Είναι ο χρόνος που περνάτε αγκαλιά που κάνει την καρδιά σας να πεταρίζει ή μήπως το έντονο πάθος; Ρωτήστε το ίδιο πράγμα και τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν συνηθίζετε να ζητάτε από τον/την αγαπημένο/η σας να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες από αυτές που του/της αναλογούν, μπορεί να προκληθεί μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Χαλαρώστε λίγο και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

chartomantia-087

Ερωτοσκόπιο 08/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Οι παραδοσιακοί ρόλοι για τα ζευγάρια μπορεί να γίνουν αποπνικτικοί. Αγνοήστε τη συνηθισμένη προκατάληψη για το φύλο σας και να είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας. Ποιος νοιάζεται για το τι πιστεύουν οι άλλοι;

Ζώδια Ιχθύες

Είστε κολλημένοι με τα δικά σας προβλήματα; Αφήστε τα στην άκρη για λίγο και δώστε ένα χέρι βοήθειας στον/στην αγαπημένο/η σας, γιατί τώρα έχουν ανάγκη την υποστήριξη σας. Έτσι θα αποσπαστεί και λίγο η προσοχή σας από τη δική σας κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot