Ερωτοσκόπιο 09/11 Παρασκευή ωροσκόπιο

erwtikes-14414

Ερωτοσκόπιο 09/11 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε πολλά ερωτήματα για την τρέχουσα κατάσταση. Και ποιος δεν θα είχε.

Απλά περιμένετε να περάσει, ακόμη και αν πεθαίνετε για να κάνετε κάτι – ο,τιδήποτε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Ταύρος

Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε ζητήματα που αφορούν σπίτια, αυτοκίνητα και οικονομικά – πριν βγουν εκτός ελέγχου. Παρόλο που κάτι τέτοιο μπορεί να μη σας φαίνεται απαραίτητο, εσείς οι δύο θα αισθανθείτε καλύτερα όταν θα τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Με λίγη τύχη αυτό το πρόσφατο χάος θα γίνει σύντομα παρελθόν. Για να φτάσετε εκεί όμως εσείς οι δύο θα πρέπει να δώσετε τόπο στην οργή και να ξεχάσετε κάποια πράγματα. Η συγχώρεση δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά είναι το πρώτο βήμα για να ξεχάσετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η ενέργεια που χρειάζεται για να ανταποδώσετε την προσβολή είναι σχεδόν όση χρειάζεται για να αισθανθείτε προσβεβλημένοι και πληγωμένοι. Προσπαθήστε να είστε αποστασιοποιημένοι αν εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε στα πρόθυρα κάποιου καβγά. Μόλις το αφήσετε να περάσει θα μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Αν εσείς οι δύο ξέρατε που θέλατε να πάτε, θα είχατε φτάσει εκεί. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Είτε το ταξίδι είναι κυριολεκτικό ή μεταφορικό, εσείς οι δύο θα πρέπει να κάτσετε κάτω παρέα και να βγάλετε πρόγραμμα και δρομολόγιο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Στον/στη σύντροφό σας χρειάζεται ένα μικρό σοκ. Το ίδιο και σε εσάς! Οπότε σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε και βάλτε το στο πρόγραμμα. Θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο από όσο φανταζόσασταν.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είναι σημαντικό να κάνετε τακτικά πράγματα για να διατηρείτε τη σχέση σας αλλά ακόμη σημαντικότερο είναι να τα κάνετε σε συνδυασμό με κάτι διασκεδαστικό. Δοκιμάστε έναν αγώνα πατινάζ αντί να πάτε πάλι σινεμά.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάτι που μοιάζει σαν μια πολύ καλή συμφωνία στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο σημαντικό. Ο/Η σύντροφο σας θα μπορέσει να σας βοηθήσει αν του/της μιλήσετε. Εξάλλου οι σχέσεις είναι για να μοιράζεστε αυτά που σας απασχολούν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κρατήστε τα αυτιά, τα μάτια και το μυαλό σας ανοικτά σήμερα. Θα μάθετε κάτι καινούργιο για τον εαυτό σας που θα αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία σας. Ό,τι άγχος είχατε σχετικά με το επόμενο βήμα στη σχέση σας πολύ σύντομα θα χαθεί.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είστε σε πολύ καλή φάση σήμερα και θέλετε να περάσετε καλά. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα χαρίσματά σας και είναι βέβαιο ότι ο/η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό – μια αλλαγή στο λουκ σας είναι ό,τι πρέπει.

dream

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μερικές φορές περνάτε τόσο καλά με τον/τη σύντροφό σας που είναι αδύνατον να το περιγράψετε με λόγια. Αν κάποιος σας ρωτούσε πώς το κάνετε, δεν μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις – ούτε και χρειάζεται να προσπαθήσετε. Αφήστε τη μαγεία να κάνει τα δικά της.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μια ηττοπαθής στάση μπορεί να οδηγήσει σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας ενθαρρύνει. Και αφού τελειώσουν κάντε το ίδιο για τον εαυτό σας. Μπορείτε να το κάνετε αν το πιστέψετε – πραγματικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia