Ερωτοσκόπιο 12/01 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

Ερωτοσκόπιο 12/01 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά κουρασμένοι για έρωτα, αλλά μην το αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα τέλεια.

Απλά χαλαρώστε με τον/την αγαπημένο/η σας και κάντε ό, τι σας έρχεται φυσικά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Όταν βάζετε έναν στόχο στο μυαλό σας, δεν επιτρέπετε σε τίποτα να σας εμποδίσει να τον πετύχετε. Λειτουργήστε με την ίδια αποφασιστικότητα και στη σχέση σας. Θα εντυπωσιαστείτε από αυτά που μπορείτε να επιτύχετε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Εάν αισθάνεστε ότι ο/η σύντροφός σας κρατάει κάποιο μυστικό από εσάς, ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να μπορέσετε να μάθετε τι συμβαίνει. Το πιθανότερο είναι ότι δεν κάνουν κάτι ύπουλο. Απλά δεν θέλουν να σας ανησυχήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η σημερινή μέρα έχει τη δυνατότητα να είναι είτε πραγματικά σπουδαία είτε όχι. Ευτυχώς, μπορείτε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο σε αυτό. Οι επιλογές που θα κάνετε για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα αποφύγετε να παγιδευτείτε σε μια μάχη εξουσίας με τον/τη σύντροφό σας. Ένας από εσάς θα πρέπει να υποχωρήσει, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε θέμα. Μην δίνετε στην κατάσταση περισσότερη σημασία από ό, τι πρέπει.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα βρίσκεστε σε ανάλαφρη διάθεση. Απολαύστε τη γλυκιά βραδιά πηγαίνοντας για έναν περίπατο χέρι με χέρι με τον/την αγαπημένο/η σας. Μια βόλτα μέχρι το παγωτατζίδικο θα ήταν ένας γλυκός τρόπος για να τελειώσετε την ημέρα σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είστε ήδη καλοί στην ρομαντική πλευρά της σχέσης σας. Τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στο πώς θα γίνετε καλύτερος/η σύντροφος. Επεξεργαστείτε το πώς μπορείτε να γίνετε ένα πρόσωπο, στο οποίο θα μπορεί να βασιστεί ο/η αγαπημένος/η σας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η σημερινή μέρα ξεκινάει με εσάς να αισθάνεστε υπέροχα, οπότε γιατί να μην το μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας; Στείλτε τους ένα γλυκανάλατο μήνυμα στην δουλειά τους για να τους κάνετε να χαμογελάσουν. Μέχρι τη στιγμή που θα τους δείτε απόψε, θα είστε και οι δύο σε μια φανταστική διάθεση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν σας απασχολεί κάτι με τον/την αγαπημένο/η σας, μην περιμένετε άλλο για να το αντιμετωπίσετε. Ρωτήστε τους για αυτό με έναν ήπιο, αλλά άμεσο τρόπο. Μόλις ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, θα αισθανθείτε και οι δύο καλύτερα.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το να είστε σε μια δυνατή σχέση δεν έχει να κάνει μόνο με το να περνάτε καλά – χρειάζεται επίσης σκληρή δουλειά! Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας το γνωρίζετε αυτό και προσπαθείτε πραγματικά πολύ. Το αποτέλεσμα; Μια σχέση που τη ζηλεύουν όλοι σας οι φίλοι.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ακόμη και αν απόψε γυρίσετε σπίτι πολύ κουρασμένοι για έρωτα, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε θαυμάσια με τον/την αγαπημένο/η σας. Ζητήστε τους να σας κάνουν λίγο μασάζ – και μπορεί να διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είστε και τόσο κουρασμένοι!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ελάτε σε επαφή με την γήινη πλευρά σας και κάντε κάτι καλό για τον πλανήτη. Δύο ασορτί θερμός για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας ώστε να ελαχιστοποιήσετε τη χρήση πλαστικών είναι παράλληλα ένα χαριτωμένο αλλά και οικολογικό δώρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11