Ερωτοσκόπιο 16/03 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

Ερωτοσκόπιο 16/03 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα σκεφτείτε τα οικονομικά σας και προσέξτε να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα το καταλάβει αν θέλετε να περάσετε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι αντί να βγείτε έξω – ίσως να το προτιμάει κιόλας!

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας αρχίζουν να φαίνονται. Μοιραστείτε τα καλά νέα με τον/την αγαπημένο/η σας και αφήστε τους να σας κακομάθουν. Αξίζετε την προσοχή τους και εκείνοι είναι χαρούμενοι όταν σας φροντίζουν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σίγουρα, θα μπορούσατε να το πείτε με λόγια, αλλά γιατί να μην σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους για να περάσετε το μήνυμα που θέλετε στον/στην αγαπημένο/η σας σήμερα; Διοργανώστε ένα κυνήγι θησαυρού με εσάς για βραβείο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Κάντε ένα βήμα μπροστά και αναλάβετε τον έλεγχο στο σπίτι σας. Δεν χρειάζεστε πάντα την άδεια του/της συντρόφου σας για να κάνετε σχέδια, μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε και πότε. Απολαύστε το ρόλο σας!

Ωροσκόπιο Λέων

Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας σήμερα. Μπορεί διάφορες καταστάσεις να προκαλέσουν τον υπό φυσιολογικές συνθήκες καλόβολο χαρακτήρα σας, αλλά εσείς δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα να σας καταβάλλει. Περάστε τη μέρα με τον/την αγαπημένο/ησας και μη δίνετε σημασία σε ο,τιδήποτε αρνητικό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ακόμη και αν κάτι φαίνεται ότι είναι άσπρο ή μαύρο, πιθανότητα να υπάρχει και μια μέση κατάσταση που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα. Εστιάστε σε αυτά που έχετε κοινά με τον/την αγαπημένο/η σας αντί για αυτά στα οποία διαφέρετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι επόμενες μέρες μπορεί να είναι δύσκολες και θα πρέπει να προσπαθήσετε για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μην αφήνετε τα πειράγματα του/της συντρόφου σας να σας επηρεάζουν πολύ. Θα νιώσετε καλύτερα αν δεν τους αφήσετε να σας προκαλέσουν.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα «καυτή» ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Απόψε θα αισθανθείτε μια σπίθα πάθους που θα συνεχιστεί και όλο το Σαββατοκύριακο. Θα είστε πολύ απασχολημένοι ο ένας με τον άλλον!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν υπάρχει τίποτα πουμπορεί να προκύψει στη σχέση σας και δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Μην ανησυχείτε για την ευρύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Απλά εστιάστε στην κάθε μέρα που περνάει και θα είστε εντάξει.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε κάποια ζητήματα από το παρελθόν και να αρχίσετε να εστιάζεστε στο μέλλον. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε τόσο πολλά να περιμένετε, οπότε προχωρήστε μπροστά και μην κοιτάτε πίσω.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Εάν σήμερα ανάψουν τα αίματα σε μια συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, αποφύγετε να αναφερθείτε σε περιστατικά από το παρελθόν. Αφήστε τις παλιές πληγές να επουλωθούν και επικεντρωθείτε στο να κάνετε καλύτερο το μέλλον σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα εκφράστε τα συναισθήματά σας για τον/την αγαπημένο/η σας με ρομαντικά λόγια. Ένα ερωτικό σημείωμα που θα κρύψετε κάπου για να το βρουν αργότερα θα τους φτιάξει τη μέρα. Ακόμη και αν δεν έχετε ιδιαίτερο ταλέντο στην ποίηση, το μήνυμά σας θα γίνει κατανοητό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw