Ερωτοσκόπιο 17/11 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtiki-astrologia

Ερωτοσκόπιο 17/11 Σάββατο ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Εάν σήμερα έχετε την τάση να αμφισβητείτε τον εαυτό σας, στραφείτε στον/στην σύντροφό σας για μια καλή κουβέντα.

Εξηγήστε τους φόβους σας για την αποτυχία (ή και την επιτυχία) και αφήστε τις συμβουλές του/της καλού/καλής σας να σας βοηθήσουν να βγείτε από την καταιγίδα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η σχέση σας μπορεί να φαίνεται σαν να κινείται με ρυθμούς χελώνας, αλλά δεν χρειάζεται να επιταχύνετε ώστε να φτάσετε σε μία φάση για την οποία κανείς από τους δυο σας δεν αισθάνεται έτοιμος. Δεν υπάρχει κουμπί γρήγορης κίνησης στον έρωτα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ποιος είναι το αφεντικό στη σχέση σας; Εσείς ή ο/η αγαπημένος/η σας; Μια ισότιμη σχέση είναι το ιδανικό, αλλά τον τελευταίο καιρό, ο/η σύντροφός σας συμπεριφέρεται λιγότερο σαν εραστής/ερωμένη και περισσότερο σαν πρόσωπο εξουσίας. Ήρθε η ώρα για μια σοβαρή συζήτηση από καρδιάς.

Ωροσκοπιο Καρκίνος

Η απομόνωση δεν σας κάνει καλό. Σήμερα προσπαθήστε να είστε λιγότερο εσωστρεφής στη σχέση σας. Είναι καιρός να δείξετε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι ξεχειλίζετε από συναρπαστικές ιδέες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Έχετε δεσμευτεί σε μια δίαιτα και θέλετε να τη συνεχίσετε, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας βαριέται να ακούει συνεχώς για το τι πρέπει να φάτε. Ακολουθήστε το πρόγραμμά σας και σταματήστε να μιλάτε συνεχώς με στόμφο για αυτό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες είναι αξιέπαινες και αρκετά δελεαστικές για τον/τη σύντροφό σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει ρεαλιστικούς στόχους. Το να προσπαθείτε να επιτύχετε με κάθε κόστος θα αποβεί κακό για τη σχέση σας – και για εσάς.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το παρελθόν μπορεί να εισβάλλει στο παρόν σας εκεί που δεν το περιμένετε. Αφήστε τα παλιά ζητήματα να ανασυρθούν στην επιφάνεια και αντιμετωπίστε τα άμεσα. Βοηθήστε τον/την αγαπημένο/η σας να καταλάβει γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα παλιά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το αφεντικό σας έχει καλή διάθεση, οπότε θίξτε τώρα ένα ζήτημα στο οποίο ανυπομονούσατε να αναφερθείτε. Χρησιμοποιήστε τη νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης σας για να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα στη σχέση σας που νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε. Έχετε τη δυνατότητα να ασκήσετε επιρροή.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν και βγάζετε σπυράκια και μόνο που σκέφτεστε ένα δύσκολο θέμα στη σχέση σας, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Να είστε άμεσοι και εντός θέματος αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάποια πρόοδο.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η αντοχή σας σήμερα είναι εντυπωσιακή. Μην την σπαταλάτε όμως όλη στη δουλειά! Καθίστε με τον/την αγαπημένο/η σας και χρησιμοποιήστε με καλύτερο τρόπο την ενέργεια σας!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μήπως ο/η σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τις ανάγκες της σχέσης σας; Ίσως θα πρέπει να τους τιςπεριγράψετε με παντομίμα. Δοκιμάστε λιγότερο υποσυνείδητες προσεγγίσεις αντί να τα παρατήσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Πάρτε τα πράγματα χαλαρά σήμερα. Περάσατε δύσκολη μέρα στη δουλειά και τώρα έχετε ανάγκη από χαλάρωση και διασκέδαση με τον/την αγαπημένο/η σας. Αράξτε στον καναπέ βλέποντας μια ταινία ή χαλαρώστε κάνοντας σπα για δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot