Ερωτοσκόπιο 20/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Ερωτοσκόπιο 20/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Τι μαγειρεύετε σήμερα; Βάλτε ένα καπέλο σεφ και περάστε λίγο χρόνο στην κουζίνα με τον/την αγαπημένο/η σας. Μαγειρέψτε ένα σπιτικό δείπνο από τα ορεκτικά έως το επιδόρπιο παρέα και νιώστε ελεύθεροι να παίξετε και να φλερτάρετε πετώντας αλεύρι ο ένας στον άλλον.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Αν υπάρχει κάτι που θέλατε να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας αλλά ανησυχούσατε για το πώς θα το πείτε, ήρθε η ώρα να το εκμυστηρευτείτε. Να έχετε εμπιστοσύνη στα συναισθήματά σας και να ξέρετε ότι πάνω από όλα ο/η σύντροφος σας εκτιμά την ειλικρίνεια.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν σήμερα μιλήσετε για τη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας, καλό θα ήταν να επιλέξετε προσεκτικά τι θα πείτε. Οι σκέψεις σας μπορεί να μην είναι τόσο σαφείς όσο θα θέλατε και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε σήμερα είναι μια μεγάλη παρεξήγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα μείνετε πιστοί στα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας και μοιραστείτε την αγάπη σας για το νερό με τον/την αγαπημένο/η σας. Περάστε μια αισθησιακή βραδιά στη μπανιέρα ή πηγαίνετε για μια ρομαντική βαρκάδα. Περπατήστε στην παραλία χέρι-χέρι. Απολαύστε τα κύματα της αγάπης.

Ωροσκόπιο Λέων

Η επιμονή σας αποδίδει όταν ζητάτε μια ιδιαίτερη χάρη από τον/την αγαπημένο/η σας. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ επιμονής και γκρίνιας. Να είστε αποφασιστικοί αλλά και υπομονετικοί.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είστε τόσο ευτυχισμένοι με τη σχέση σας που θέλετε να κάνετε προξενιό σε κάποιο φίλο. Ωστόσο, ο ρόλος του θεού Έρωτα δεν είναι εύκολος. Μην περιμένετε να βρείτε το τέλειο ταίρι για τον φίλο σας βασισμένοι απλά στη διαίσθησή σας. Πρέπει να κάνετε και την ανάλογη έρευνα!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μήπως διαρκώς συμπονάτε ή συμπάσχετε με τον/τη σύντροφό σας; Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τη διαφορά, διαφορετικά μπορεί άθελά σας να προσβάλλετε τον/τη σύντροφο σας. Κανείς δεν θέλει να τον λυπούνται.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το να θέλετε διαρκώς να ελέγχετε τα πάντα μπορεί να είναι εξαντλητικό. Σήμερα αφήστε τα ζητήματα της σχέσης σας στη μοίρα. Χαλαρώστε και πιστέψτε ότι η αγάπη νικάει τα πάντα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα ακολουθήστε τη διάθεσή σας όπου και αν σας πάει. Μην καταπολεμάτε τα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια, όσο δυσάρεστα και αν είναι. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα το καταλάβει αν χρειάζεστε να μείνετε λίγο μόνοι σας.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ακόμη και αν θέλετε να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή υπό έλεγχο, οι φίλοι σας ίσως να αντιδρούν υπερβολικά στα τελευταία ζητήματα της ερωτικής σας ζωής. Πάρτε στα σοβαρά τις ανησυχίες τους, αλλά μην αισθανθείτε υποχρεωμένοι να αλλάξετε κάτι.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μην αφήνετε κάποιες ανησυχίες για την υγεία σας να σας εμποδίσουν να φτάσετε στο στόχο σας. Υιοθετήστε με τον/την αγαπημένο/η σας έναν νέο τρόπο ζωής που περιλαμβάνει μια πιο υγιεινή διατροφή και άσκηση. Γίνετε ένα ζευγάρι σε καλή φόρμα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε κάποιο αγαπημένο τραγούδι σαν ζευγάρι; Ίσως είναι καιρός να διαλέξετε κάποιο. Κάντε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας μαθαίνοντας τη μελωδία στην κιθάρα ή το πιάνο. Ή πάρτε εισιτήρια και για τους δυο σας όταν το συγκρότημα κάνει συναυλία στην πόλη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9