Ερωτοσκόπιο 22/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο 22/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας δεν θα σας κάνει καλό μόνο εξωτερικά αλλά και στην ψυχή σας. Και πολύ περισσότερο αν τον τελευταίο καιρό βαριέστε με τα πάντα. Να θυμάστε να χρησιμοποιήσετε την ομορφιά σας για καλό σκοπό – ειδικά αν πρόκειται να εντυπωσιάσετε τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε φαινόμενα – πώς καταφέρνετε να κάνετε τόσο πολλά πράγματα και να μην πέφτετε κάτω από εξάντληση; Μοιραστείτε τα μυστικά σας με όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πώς το κάνετε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σκέφτεστε τρόπους για να ζωντανέψετε το πάθος ανάμεσα σας χωρίς να καταφύγετε στις συνηθισμένες λύσεις; Δοκιμάστε να σκεφτείτε όπως ο/η αγαπημένος/η σας. Υπάρχει κάτι που θα τους κάνει να πάρουν φωτιά και το υποσυνείδητό σας μπορεί να σας πει ακριβώς τι είναι αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Τίποτα δεν σας χαλαρώνει περισσότερο από μια ήσυχη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Οι αγκαλιές και τα αγγίγματα σας θυμίζουν πόσο τυχεροί είστε που τους έχετε στη ζωή σας. Δε χρειάζεται να πάτε σε κάποιο φανταχτερό εστιατόριο για να περάσετε ωραία. Παραγγείλτε κινέζικο και μείνετε μέσα.

Ωροσκόπιο Λέων

Μήπως εσείς οι δύο σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια κάνοντας παρέα με άτομα που έχουν κακές συνήθειες; Ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν όσο και αν το θέλετε; Αφήστε τους. Προχωρήστε παρακάτω – έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα ακούστε τη φωνή της λογικής σε σχέση με τα οικονομικά σας παρόλο που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θέλετε να τα ρισκάρετε όλα. Ακόμη και αν δεν έχετε κάνει μεγάλα σχέδια για το μέλλον, είναι καιρός να αρχίζετε να βάζετε κάποια χρήματα στην άκρη.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δε χρειάζεται να κουβαλάτε αυτό το βάρος μόνοι σας. Ζητήστε βοήθεια και ο/η σύντροφός σας θα σας βοηθήσει με ευχαρίστηση. Αν αισθάνεστε υπερβολικά υπερήφανοι για να τους το ζητήσετε, θα πρέπει να το ξεπεράσετε. Εκείνοι θέλουν να σας βοηθήσουν. Εσείς χρειάζεστε τη βοήθεια τους. Είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Είναι εύκολο να θυμάστε τα δύο βασικά συστατικά για μια επιτυχημένη σχέση αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να τα εφαρμόζετε – ευγένεια και αίσθηση του χιούμορ. Να θυμάστε ότι όλοι κάνουμε λάθη. Δείξτε επιείκεια στον/στη σύντροφό σας (και στον εαυτό σας).

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν φροντίζετε το σώμα σας ωφελούνται παράλληλα το μυαλό – και η ψυχή σας. Ξεκινήστε να τρώτε υγιεινά και κάντε γυμναστική. Μπορεί να μην πρόκειται για συμβουλή που αφορά τη σχέση σας, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο θα βελτιωθούν τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Προσέξτε τους τρόπους σας αλλιώς ο/η σύντροφός σας θα το κάνει για εσάς. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα σας είναι πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά κάποιες καταστάσεις χρειάζονται μεγαλύτερη ευελιξία και διπλωματικότητα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σε μια σχέση είναι σημαντικό να ξέρετε τι μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα και τι θα αφήσει για πάντα το σημάδι του. Οπότε αναρωτηθείτε: αξίζει να κάνετε θέμα για αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση ή όχι;

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ένα μεγάλο μέρος του να είστε σε μια σχέση είναι να ξέρετε πότε να αφήσετε κάτι να ξεχαστεί (και τι ακριβώς θα είναι αυτό). Λίγη επεξεργασία κατά βούληση σε ό,τι λέτε ή μια επιλεκτική μνήμη μπορεί μακροπρόθεσμα να βοηθήσει τη σχέση σας. Η συγχώρεση διευκολύνει τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA