ζωδια για ελεύθερους 14/05 Τρίτη

erwtikes-11414

ζωδια για ελεύθερους 14/05 Τρίτη

ζωδια Κριός

Σήμερα επανασυνδεθείτε με ένα μέλος της οικογένειας σας για μερικές απροσδόκητα χρήσιμες συμβουλές για τα ερωτικά σας.

Εξάλλου, οι παλαιότερες γενιές έχουν ζήσει και αγαπήσει πολύ περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Μάθετε από το παρελθόν τους.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είναι ωραίο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας αλλά μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Δημιουργήστε μια λίστα με τους στόχους σας για την ερωτική σας ζωή που θα θέλατε να επιτύχετε μέχρι το τέλος του έτους. Μπορεί να πρόκειται είτε για ένα ραντεβού μετά από μεγάλη αποχή είτε απλά να φλερτάρετε με εκείνον/εκείνη τον/την κούκλο/α που φτιάχνει τον καφέ σας κάθε πρωί.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι σκέψεις σας μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες σήμερα, οπότε δοκιμάστε να τις γράψετε πριν τις πείτε. Πολλές φορές βοηθάει να δείτε αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε από μια διαφορετική προοπτική πριν ενεργήσετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτεί διεξοδικά τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να είστε αποφασιστικοί, για να σταματήσετε να χρονοτριβείτε και να ζητήσετε από αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α να βγείτε ραντεβού. Σίγουρα, είναι τρομακτικό να κάνετε την πρώτη κίνηση, αλλά ποτέ δεν θα ξέρετε τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν προσπαθήσετε.

ζωδια Λέων

Τον τελευταίο καιρό είστε πολύ ευαίσθητοι με την εμφάνιση σας. Κάποια πρόσφατα σχόλια από τους φίλους σας ενδέχεται να σας προκάλεσαν πανικό, αλλά δεν χρειάζεται να κρύβεστε κάτω από τσουβάλια. Να είστε υπερήφανοι για την εμφάνισή σας. Είστε πιο σέξι από όσο μπορείτε να συνειδητοποιήσετε.

Ζώδια Παρθένος

Οι φίλοι σας πεθαίνουν να σας κανονίσουν ραντεβού με κάποιον/α καινούργιο/α. Σήμερα δεχτείτε την προσφορά τους για ένα ραντεβού στα τυφλά. Ποιος θα μπορούσε να παίξει καλύτερα τον ρόλο του προξενητή από αυτούς που σας ξέρουν καλύτερα από όλους και θέλουν την ευτυχία σας; Προχωρήστε με ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

chartomantia-098

ζωδια Ζυγός

Οι φίλοι σας έχουν ανάγκη την κατανόηση ή τη συμπάθειά σας; Καλό είναι να βάζετε τον εαυτό σας στη θέση κάποιου άλλου για να καταλάβετε πως αισθάνεται, αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από το δράμα τους.

Ζώδια Σκορπιός

Τα όνειρα είναι η πύλη του υποσυνείδητού σας. Εάν ανησυχείτε για τα χρήματα, την οικογένεια ή την ερωτική σας ζωή, το πιθανότερο είναι αυτές οι ανησυχίες σας να αναδυθούν στην επιφάνεια με τη μορφή μερικών περίεργων συμβολισμών. Αρχίστε να κρατάτε ημερολόγιο για να καταγράφετε ό,τι θυμάστε από τα όνειρά σας προκειμένου να αποκτήσετε μια εικόνα για τα πράγματα που καταπιέζετε.

Ζώδια Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό, φρικάρετε με πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να ελέγξετε καθόλου, κάτι που δεν σας δημιουργεί και την πιο χαρούμενη διάθεση. Αντί να ανησυχείτε για τις μικρές αναποδιές της ζωής, μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Αφήστε τα επικριτικά σχόλια να περάσουν χωρίς να σας επηρεάσουν. Επικεντρωθείτε στην εσωτερική σας δύναμη για να βγάλετε τη σημερινή μέρα. Να ξέρετε ότι ακόμη και οι άσχημες μέρες δεν διαρκούν για πάντα.

zwdia-66

ζωδια Υδροχόος

Μην αφήνετε τους συναισθηματισμούς να επηρεάσουν αρνητικά τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Αν θέλετε με την καρδιά σας να συμμετάσχετε σε μια ομάδα θεατρικού αυτοσχεδιασμού ή να κάνετε μαθήματα χορού, κάντε το. Οι ανησυχίες σας επειδή θα συναντήσετε καινούργια άτομα δεν πρέπει να σας εμποδίζουν να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο.

Ζώδια Ιχθύες

Πρόσφατα ανακαλύψατε ότι τα συναισθήματά σας για κάποιον/α με τον/την οποίο/α κάποτε ήσασταν τρελά ερωτευμένοι έχουν «κρυώσει». Ίσως η τόση αναμονή να σας ξενέρωσε. Αντί να κάθεστε να αναρωτιέστε το γιατί, προχωρήστε στον/στην επόμενο/η τυχερό/ή που θα προσελκύσει την προσοχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65