ζωδια για ελεύθερους 17/06 Δευτέρα

zwdia-afriditi-krios

ζωδια για ελεύθερους 17/06 Δευτέρα

ζωδια Κριός

Μερικές φορές γίνεστε αλαζόνες και δεν ενδιαφέρεστε για όσους νομίζουν ότι η συμπεριφορά σας είναι υπερβολική.

Αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να τους γοητεύσετε με την ηρεμία και την ευγένειά σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, ακόμη και με τρόπους που ίσως να μην φαίνονται πολύ ριζοσπαστικοί για κάποιον άλλο. Πείτε γεια σε όλους όσους συναντάτε ή ζητήστε να βγείτε με κάποιον/α στον/στην οποίο/α υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μιλούσατε. Ανοίξτε την καρδιά σας και δείτε τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά.

Ζώδια Δίδυμοι

Η έμφυτη γοητεία και εξυπνάδα σας σάς κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι ίδιες αυτές ιδιότητες σημαίνουν ότι χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας για τις νέες σας γνωριμίες . Να είστε ευγενικοί όταν τους απορρίπτετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή από εκεί που θέλετε να επικεντρωθείτε – σε ένα καινούριο φλερτ ίσως; Αλλά αυτά τα θέματα έχουν ένα σημαντικό μάθημα για εσάς.

Ζώδια Λέων

Η καλή επικοινωνία και η μεγάλη πιθανότητα για έναν καινούργιο έρωτα υπόσχονται μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα.  Πώς θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την εξίσωση; Με τη συνηθισμένη σας δημιουργικότητα και ζωντάνια, που αυξάνονται προοδευτικά σήμερα.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να εξερευνήσετε βαθιά και ουσιαστικά την αρένα του έρωτα. Σκεφτείτε να το συζητήσετε με έναν φίλο που σέβεστε τη γνώμη του. Η συζήτηση μπορεί να σας δώσει μια νέα εικόνα για τις αξίες σας και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

chartomantia-098

ζωδια Ζυγός

Η ειλικρίνεια σας σε συνδυασμό με τη φυσική σας γοητεία τραβάει τώρα περισσότερη προσοχή και από το στόμα σας βγαίνουν απίστευτες ατάκες. Βάλτε τον εαυτό σας σε μια κοινωνική κατάσταση και παρακολουθήστε την να εξελίσσεται προοδευτικά.

Ζώδια Σκορπιός

Μην απογοητεύεστε εάν ο φυσικός σας μαγνητισμός έχει μειωθεί κάπως τώρα. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε, χωρίς να αποσπάστε από την προσοχή των άλλων. Καλλιεργήστε την επίγνωση των συναισθημάτων σας.

Ζώδια Τοξότης

Το να κάνετε κάποιον να γελάει μπορεί να είναι ο γρηγορότερος δρόμος για την καρδιά του και τώρα έχετε πολλή πλάκα. Πείτε το αγαπημένο σας ανέκδοτο την κατάλληλη στιγμή ή απλά επισημάνετε πόσο αστεία είναι τελικά η ζωή.

tarw-zwdia

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και να έχετε αφήσει την ερωτική σας ζωή.  Επικεντρώστε τις δυνάμεις σας εκεί που πρέπει και αφήστε τον έρωτα να εξελιχθεί χωρίς να παρεμβαίνετε για λίγο.

Ζώδια Υδροχόος

Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε σπίτι, αποδιώξτε την και βγείτε έξω στον κόσμο. Σας περιμένει κάτι πολύ καλύτερο από μαραθώνιο ταινιών στο Netflix, για να μη μιλήσουμε και για τα οφέλη που θα έχετε στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιο ζήτημα που προκύπτει στην ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι λίγο οδυνηρό, αλλά φέρνει μαζί του τη δυνατότητα για τεράστια βελτίωση. Επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας και να ξέρετε ότι τα πράγματα πολύ γρήγορα θα βελτιωθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9