ζωδια για ελεύθερους 18/05 Σάββατο

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

ζωδια για ελεύθερους 18/05 Σάββατο

ζωδια Κριός

Τον τελευταίο καιρό η ζωή σας περνάει απίστευτες διακυμάνσεις, οπότε όταν ανακύψουν κάποια πεζά καθήκοντα θεωρήστε τα ως ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις συνηθισμένες δραματικές καταστάσεις.

Χαλαρώστε κάνοντας τα πιο βαρετά πράγματα, ώστε να έχετε την ενέργεια να αντιμετωπίσετε τυχόνσοβαρότερα θέματα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η προσοχή σας στην λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή. Αξιοποιήστε την βοηθώντας έναν φίλο ή ένα φλερτ σε κάτι που χρειάζεται προσεκτική παρατήρηση. Οι προσπάθειές σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Ζώδια Δίδυμοι

Ενώ δεν έχετε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία σας με φίλους, δεν μπορείτε με τίποτα να κάνετε μια ολοκληρωμένη συζήτηση με την οικογένεια σας. Οι συζητήσεις καταλήγουν εύκολα σε φωνές, ή χειρότερα, σε δυσάρεστες σιωπές. Σκεφτείτε τρόπους για να διευκολύνετε τη ροή των πληροφοριών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Καρκίνος

Χρειάζεστε νέες ιδέες για το πώς θα αποπλανήσετε κάποιον/α σέξι νεοφερμένο/η στη ζωή σας; Ζητήστε από τον καλύτερο σας φίλο συμβουλές σχετικά με το πώς να προσεγγίσετε την κατάσταση με γλυκό και εντυπωσιακό τρόπο. Οι φίλοι σας γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα προτερήματα και τις αδυναμίες σας.

Ζώδια Λέων

Παρόλο που μπορεί να μην είστε όσο παρορμητικοί θα θέλατε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρετε πώς να είστε αυθόρμητοι με τον δικό σας τρόπο. Κάνοντας κάτι εντελώς απροσδόκητο θα κρατήσετε τους πάντες σε εγρήγορση.

Ζώδια Παρθένος

Ένα γραφείο και ένα σπίτι γεμάτο με άχρηστα αντικείμενα μπορεί να προκαλέσει χάος στις σκέψεις σας. Οπότε, καλό θα ήταν να βρείτε χρόνο για να οργανώσετε τα πράγματα σας και να απαλλαγείτε από αυτά που δε χρειάζεστε πια. Όσο λιγότερο χάος έχετε στον χώρο σας, τόσο πιο ξεκάθαρες θα είναι οι σκέψεις σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Εάν κουράζεστε πολύ στη δουλειά σας, τόσο που το μόνο που θέλετε να κάνετε όταν φτάνετε σπίτι είναι να ξαπλώσετε στο κρεβάτι, μάλλον κάνετε κάτι λάθος. Συζητήστε με το αφεντικό σας για το πώς θα διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο σας και ζητήστε βοήθεια με κάποια έργα που έχετε αναλάβει και σας αγχώνουν.

ζωδια Σκορπιός

Σήμερα ένας στενός σας φίλος μπορεί να σας ζητήσει μια χάρη. Εάν συμφωνήσετε να την κάνετε, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τηρήσετε την υπόσχεσή σας. Αν κάνετε πίσω την τελευταία στιγμή μπορεί να βλάψετε ανεπανόρθωτα τη σχέση σας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να αγνοήσετε έναν φίλο που σας έχει ανάγκη.

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να βιάζεστε να ολοκληρώσετε κάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι συνάδελφοί σας και οι φίλοι σας θα πρέπει να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Αφήστε τους άλλους να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους με τον δικό τους ρυθμό και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με τα αποτελέσματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιος/α μιλάει πίσω από την πλάτη σας. Έχετε μια ιδέα για το ποιος/ποιαμπορεί να είναι, αλλά πριν τον/την αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο, φροντίστε να μάθετε σωστά όλες τις λεπτομέρειες. Μπορεί να τους κατηγορήσετε για κάτι που δεν είναι αλήθεια.

zwdia-66

ζωδια Υδροχόος

Το να βρείτε τον αληθινό έρωτα δεν είναι εύκολο αν το μόνο που κάνετε είναι να κρίνετε τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους μόνο με βάση τα ρούχα που φοράνε και τις μουσικές τους προτιμήσεις. Κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια και ίσως ανακαλύψετε έναν/μία πραγματικά ταιριαστό/ή σύντροφο!

Ζώδια Ιχθύες

Το να χάνετε διαρκώς προθεσμίες, να αναβάλλετε κοινωνικές υποχρεώσεις και να ξεχνάτε σημαντικά ραντεβού, είναι ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Μερικές φορές μπορεί να βρίσκεστε σε άρνηση σε σχέση με ένα μεγάλο δίλημμα και να μην το συνειδητοποιείτε. Ψάξτε βαθιά μέσα σας για να βρείτε τις απαντήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra