Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/05 -02/06 Θα συνδεθείτε με κάποιον σε βαθύ επίπεδο

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/05 -02/06 B

Ζωδια Ζυγός

Είστε κινητοποιημένο άτομο και μερικές φορές, όταν τα πράγματα δεν προχωρούν όσο γρήγορα θα θέλατε, απογοητεύεστε. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό αλλά και περιττό. Δώστε στον εαυτό σας και στους άλλους λίγο χώρο. Έρχονται καλά πράγματα, αφήστε τον κόσμο να σας τα παραδώσει όταν είναι έτοιμος.

Οι φίλοι γεμίζουν κάθε δωμάτιο που βρίσκεστε την Τετάρτη και την Πέμπτη. Την Παρασκευή, οι περισσότερες από τις φωνές που ακούτε είναι μέσα στο μυαλό σας. Απλώς δεν μπορείτε να σταματήσετε! Η έλλειψη κούρασής σας είναι εκπληκτικό χαρακτηριστικό, αλλά αφήστε τον εαυτό σας να κοιμηθεί το Σάββατο. Η Κυριακή θα είναι φανταστική.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Η διαίσθησή σας είναι καλή σαν πυξίδα τη Δευτέρα. Ξέρετε πού κατευθύνεστε, αλλά δεν μπορείτε να το εκφράσετε στους άλλους. Την Τρίτη αξιοποιείται και πάλι τη διαίσθησή σας για να συνδεθείτε με κάποιον σε βαθύ επίπεδο, αλλά η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι επιφανειακές και απογοητευτικές.

Ο προϊστάμενός σας είναι τρελός. Εκτός από το να κρατήσετε το κεφάλι σας χαμηλά, τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Μεγάλα πράγματα σας περιμένουν την Παρασκευή και το Σάββατο και θα κάνετε κάποιον να δείξει το πιο όμορφο χαμόγελο που έχετε δει ποτέ. Η Κυριακή μπορεί να είναι βαρετή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Δεν φταίει κανείς. Οι ενέργειές σας απλώς είναι ασυγχρόνιστες. Προχωράτε μέσα στον κόσμο με μια συγκεκριμένη προσωπικότητα, ένα ξεχωριστό στυλ και η σύγκρουση που βιώνετε τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι λόγω μιας μικρής και ίσως φευγαλέας ασυμβατότητας με κάποιον. Σε άλλη περίπτωση, μπορεί και να συμπαθούσατε απευθείας αυτό το άτομο.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι απίστευτες μέρες – τύχη, ταξίδια και χαρά σας περιμένουν. Η Παρασκευή σας επιστρέφει στον ίδιο αγώνα που καθόρισε την αρχή της εβδομάδας. Άνθρωποι! Κάντε ό,τι μπορείτε, χαμογελάτε και θα περάσει. Μέχρι την Κυριακή, χαμογελάτε αυθεντικά.

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/05 -02/06 B

ζώδια Αιγόκερως

Εάν μπορούσατε να είστε οπουδήποτε αλλού τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα ήσασταν, αλλά δεν μπορείτε. Και από τη στιγμή που είστε εδώ, καλύτερα να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει. Η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όσο πιστεύετε… Και ίσως να περάσετε πραγματικά καλά αντιμετωπίζοντας τη – με την έννοια ότι είναι πρόκληση.

Ούτε η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι εύκολες ημέρες, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείτε να χειριστείτε. Την Παρασκευή (ή κάποια στιγμή αυτό το σαββατοκύριακο), είναι πολύ καλή ιδέα να πάρετε κάποιον που σας λείπει τρομερά.

chartomantia-098

ζωδια Υδροχόος

Ολοκληρώστε τις δουλειές σας: Σβήστε τες από τη λίστα σας και προχωρήστε. Έτσι είναι η Δευτέρα και η Τρίτη. Αυτή η παραγωγικότητα πιθανότατα προέρχεται από το γεγονός ότι αγνοείτε κάποιο βαθύτερο συναισθηματικό ερώτημα, αλλά όταν είστε τόσο αποτελεσματικοί, σχεδόν δεν σας νοιάζει από πού προέρχεται. Προς τα μέσα της εβδομάδας έχετε αρκετό χρόνο να σκεφτείτε τα συναισθήματά σας.

Μια ανακάλυψη –πιθανώς προσωπική– σας περιμένει την Πέμπτη. Η Παρασκευή και το Σάββατο συνωμοτούν για να σας κάνουν να αισθανθείτε πιο προσγειωμένους από όσο έχετε να νιώσετε πολύ καιρό. Την Κυριακή, έχετε μια πολύ διασκεδαστική συζήτηση με έναν καινούργιο φίλο.

Ζώδια Ιχθύες

Το να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας είναι καταπληκτική ιδέα για να τους δείτε. Φτιάξτε φαγητό (ή παραγγείλετε), δείτε τι δείχνει η τηλεόραση (ή ετοιμάστε ένα επιτραπέζιο) και περάστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ή καθίστε απλώς και συζητήστε, αν αυτό θέλετε. Οι συζητήσεις στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να πάρουν κανονιστική στροφή.

Φίλοι λένε σε φίλους τι να κάνουν με το ένα και με το άλλο θέμα και αν μπορείτε να το αποφύγετε, κάντε το. Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο στο τέλος της εβδομάδας και το σαββατοκύριακο. Πρέπει να αγνοήσετε κάθε παρόρμηση κριτικής. Να είστε οι φίλοι που θέλετε οι άλλοι να είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia