ζώδια Απρίλιος λέων μηνιαίες προβλέψεις 2018

zwdia-leon

Κοινοποίηση:

Ο Απρίλιος αναμένεται να διαγραφεί ως μια επιτυχημένη περίοδος για τη ζωή όσων ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα.

Υπό την προστασία του Ήλιου η τύχη θα είναι στο πλευρό όλων σας συνεχώς, αρκεί να καταβάλετε κι εσείς τους κόπους που θα απαιτηθούν…

Πρέπει να κινηθείτε για να εντοπίσετε τους τομείς που θα ραντίσει το ραβδάκι της εύνοιας, για να την αδράξετε!

zodia-zvdia-22

Το στοιχείο που θα βοηθήσει πολύ την περαιτέρω εξέλιξή σας, θα είναι η συνεχής κίνηση. Αυτός ο μήνας απαιτεί από εσάς δράση, δεν πρέπει να χαραμίζετε πολύ από τον χρόνο σας μένοντας σε ένα μέρος ή ένα αντικείμενο απασχόλησης. Χωρίς να αναμένεται να προκύψουν θεμελιώδεις αλλαγές σε κάποιον τομέα σας, πρέπει να συλλογιστείτε αυτή την περίοδο ως φάση εγκαθίδρυσης ενός σωστού τρόπου διαβίωσης – αυτή θα είναι η θεμελιώδης αλλαγή για εσάς!

Ως βασιλείς, έχετε το περιθώριο να μην λειτουργήσετε με τις δικλείδες ασφαλείας που σας συστήνουν τα άστρα. Όμως, να ξέρετε ότι αυτές οι συστάσεις προέρχονται κυρίως από τον Πλούτωνα, έναν πλανήτη που δεν «μπορεί» να του αρνηθεί κάποιος κάτι… Και η εντολή του είναι ξεκάθαρη: ο φετινός Απρίλιος μπορεί να καταστεί η πλέον ιδανική περίοδος της ζωής σας, αν αποφασίσετε να κόψετε τις κακές σας συνήθειες και να μπείτε σε μια καινούργια πορεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Όσα προτίθεται να σας χαρίσει το σύμπαν, δεν σχετίζονται με την ηλικία ή τη φυσική σας κατάσταση ή ακόμα και τις αρχές που έχετε θέσει στη ζωή σας. Σχετίζονται μόνο με τις αποφάσεις που θα πάρετε, έχοντας επίγνωση των επιλογών που σας δίνονται. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και οι πιο θετικές αλλαγές έρχονται ενίοτε την πιο επίπονη διαδρομή. Είναι σαν να έχετε ένα χαλασμένο δόντι. Ξέρετε ότι πρέπει να το βγάλετε και αυτό θα πονέσει, αλλά είναι απαραίτητο για να μην χαλάσει και τα υπόλοιπα δόντια σας.

Μέσα στον Απρίλιο δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει στην αυτολύπηση. Αν και αυτό δεν αποτελεί στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας, η θέση από την οποία θα δράσει η Δήμητρα αυτό το χρονικό διάστημα, μπορεί να σας γεννήσει τέτοια συναισθήματα. Σε γενικές γραμμές, σας αναμένει ένας ενδιαφέρων και δραστήριος μήνας που σας ζητά να είστε ανοικτοί σε νέες εναλλακτικές των προοπτικών σας!

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος

λεων παρθενος ζυγος σκορπιος

τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Η επαγγελματική αρένα θα κυλήσει με ευκολία για εσάς, μια τάση που θα την συνειδητοποιήσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες του Απριλίου. Θα σας παρέχονται λεπτομερείς κατευθύνσεις για τις κινήσεις σας από κάθε πλευρά, που θα σας επιτρέψουν να ορίζετε την ακριβή πορεία σας. Διαθέτοντας αυτό το πλεονέκτημα, θα καταφέρετε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας και να εξαλείψετε εύκολα τον ανταγωνισμό.

Να έχετε υπόψιν σας ότι η ετοιμότητά σας θα είναι αυτή που θα καθορίσει όλες τις εξελίξεις. Πρέπει να δράτε τη συγκεκριμένη στιγμή που σας δίνεται το έναυσμα, γιατί δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε ξανά σε εκείνο το σημείο αργότερα… το τραίνο θα έχει φύγει. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε εγκαίρως, εστιάστε την προσοχή σας στους στόχους σας και σε όσα πραγματικά λαχταράτε να πετύχετε στη ζωή σας!

taro-zodia-098

Όσοι Λέοντες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε ολοκληρωτικά στα εγχειρήματα που συλλογίζεστε εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν καταφέρνατε να πραγματώσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν την επέκταση του επιτηδεύματός σας ή την κατάληξη μιας σημαντικής καινούργιας συμφωνίας. Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν θα είναι πολλές και θα ακολουθούν η μία την άλλη με γοργό ρυθμό, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μετατραπείτε σε μια μηχανή συγκεντρωμένης ενέργειας!

Ακόμα κι αν κάποιοι παράγοντες διαφέρουν πολύ από αυτούς που έχετε συνηθίσει, το σύμπαν θα σας παράσχει κάθε εργαλείο για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο. Η ίδια συμβουλή αφορά και όσους Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Η μόνη διαφορά είναι ότι εσείς θα κινηθείτε από ριζικά άλλη βάση, γιατί θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να δράσετε προς πολλές κατευθύνσεις. Μια αλλαγή πόστου, μια αύξηση ή μια γενικότερη βελτίωση των εργασιακών σας συνθηκών, θα επέλθει μόνο αν εργαστείτε σκληρά και με δημιουργικό πνεύμα. Φροντίστε να μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί από τα ζητούμενά σας, αν το κέντρισμα δεν αφορά κάτι εξαιρετικά σημαντικό!

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098