ζώδια Απρίλιος τοξότης μηνιαίες προβλέψεις 2018

zwdia-toxotis

Κοινοποίηση:

Αγαπητοί Τοξότες, που διέπεστε από το πνεύμα της Έριδας, ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος από ζεστασιά για εσάς!

Τα συναισθήματά σας θα είναι γνήσια, ευαίσθητα και τρυφερά σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται για την ιδιοσυγκρασία σας, με αυτή την οπτική θα χειριστείτε ακόμα και την επαγγελματική αρένα!

zodia-zvdia-22

Αυτή η ντελικάτη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί δεν θα πρέπει να σας φοβίσει, αντιθέτως θα είναι το έναυσμα για να συλλογιστείτε πιο σοβαρά κάποια πράγματα. Θα είναι μια περίοδος που δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να απορροφηθεί από το συναίσθημα, ούτε να αποξενωθείτε απόλυτα από αυτό. Να είστε προσεκτικοί για την ποιότητα των σχέσεων που θα αναπτυχθούν στον εργασιακό σας χώρο, χωρίς να προβλέπεται ότι θα είναι προβληματικές – απλώς είναι πιθανό να μην είστε σε θέση να χειριστείτε τις συνέπειες από κάποιες κινήσεις που θα κάνετε.

Με δεδομένο το κλίμα που θα προσδώσει ο Απρίλιος στην καθημερινότητά σας, χειριστείτε το ως μια ρεαλιστική απεικόνιση αντί ως προειδοποίηση. Αφορά την πραγματιστική καταγραφή του πλανητικού σκηνικού και κατά πόσο θα είναι φιλικά προσκείμενο προς το ζώδιό σας αυτή την περίοδο… Και το βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι τα πάντα προς όφελός σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Παρά τις μικρές δυσχέρειες που θα κληθείτε να χειριστείτε, τα πιο καίρια σημεία των στόχων σας θα κυλήσουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Οι δυσκολίες θα προέλθουν κυρίως από την οικονομική πτυχή του κάθε θέματος. Μέσα στον Απρίλιο, ο Ερμής θα είναι τοποθετημένος περισσότερο απέναντί σας παρά δίπλα σας. Αυτό να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, ώστε να μείνετε όσο πιο μακριά μπορείτε από μεγάλες δαπάνες ή / και επενδύσεις. Το σημείο αιχμής θα είναι ότι η εξέλιξή τους προβλέπεται να πάρει άλλες τροπές από αυτές που θα επιθυμούσατε, οδηγώντας σας σε καταστάσεις που δεν θα θέλατε να προκύψουν!

Η επαγγελματική καθημερινότητά σας θα κυλήσει πιο αίσια, αν μέσα στον Απρίλιο επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτά που πραγματικά έλκουν το ενδιαφέρον σας. Δεν θα είστε το ίδιο αποδοτικοί, αν τα θέματα που θα χειριστείτε δεν κεντρίζουν τις διανοητικές σας ικανότητες. Φυσικά δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέγετε εσείς με τι θέλετε να ασχοληθείτε – γι’ αυτό φροντίστε να φορτίζετε συχνά τις πνευματικές σας μπαταρίες με όσα εξάπτουν το μυαλό σας, για να έχετε την απαραίτητη ενέργεια να διεκπεραιώσετε και τα υπόλοιπα στα μεσοδιαστήματα!

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος

λεων παρθενος ζυγος σκορπιος

τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Όσοι Τοξότες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, επιλέξτε αυτή την περίοδο τις διαδρομές που έλκουν το ενδιαφέρον σας, ακόμα κι αν δεν είναι οι πιο πολλά υποσχόμενες. Είναι γνωστό ότι δεν φέρνει το χρήμα την ευτυχία, όπως και ότι η απασχόληση που δεν σας εκφράζει προκαλεί μόνο εντάσεις και βλάπτει την υγεία σας. Αυτά είναι σημεία που δεν μπορείτε να αγνοήσετε τώρα για να τα βελτιώσετε αργότερα… Είναι βέβαιο ότι ο Απρίλιος έχει πρόθεση να εντείνει τη διαίσθησή σας όσο αφορά την επαγγελματική αρένα. Το αν θα αδράξετε την ευκαιρία και θα εστιάσετε στη φιλοσοφική θεώρηση των δεδομένων σας αντί για το κέρδος, είναι καθαρά προσωπική σας επιλογή!

zodia-098

Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα είναι συνετό να διατηρήσετε μια ισορροπημένη απόδοση στα τωρινά σας καθήκοντα αλλά να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες για καθετί καινούργιο που μπορεί να προκύψει. Η ανάγκη σας θα είναι να είστε συνεχώς σε δράση, κάτι που θα έχετε τις ευκαιρίες να πράξετε αν δεν αναμένετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζεται υπομονή και να επενδύστε στην επαγγελματικότητα και την επιμέλεια που διακρίνει την ποιότητα της κάθε δουλειά σας, για να δείτε να εξελίσσονται όλα προς την πορεία που επιθυμείτε. Το πιο θετικό στοιχείο στη διάρκεια του Απριλίου, είναι ότι δεν θα προκύψουν κρίσιμες καταστάσεις. Αρκεί να είστε προσηλωμένοι στους στόχους και τις υποχρεώσεις σας, για να μπορέσετε σύντομα να πραγματώσετε ακόμα και κάποιες «επενδύσεις» που σκέφτεστε!

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65