Ζώδια για ελεύθερους 02/06 Κυριακή

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

Ζώδια για ελεύθερους 02/06 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Ενδώστε σε κάτι εξωτικό. Σήμερα σας προσελκύουν ιδιαίτερα τα άτομα από άλλα μέρη και το αντίστροφο.

Ίσως είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τα εμπόδια, αλλά αν υπάρχει κάποιος/α που μπορεί να το κάνει, αυτός/ή είστε εσείς.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μην πέσετε με τα μούτρα στον/στην επόμενο/η σέξι τύπο/κοπέλα που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Στην πραγματικότητα έχετε αρκετό χρόνο και περισσότερες επιλογές από ό, τι νομίζετε. Κάντε πρώτα μια βόλτα απλά για να ρίξετε μια ματιά στις επιλογές σας.

Ζωδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να εκφράσετε τη γνώμη σας. Σήμερα είναι καιρός να κάνετε την κίνησή σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη γοητεία σας – αυτή είναι σίγουρη. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτός/αυτή ο/η χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα μπορεί να σας ακούσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζωδια Καρκίνος

Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας – έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε ακόμη. Ίσως βιάζεστε να παρατήσετε το τελευταίο σας φλερτ, αλλά καθυστερήστε το λίγο ακόμη και ίσως να αλλάξετε γνώμη.

Ζώδια Λέων

Θα γνωρίσετε κάποιον/α διασκεδαστικό/ή που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για τον έρωτα. Ό,τι και αν συμβεί, τουλάχιστον θα περάσετε καλά και θα μοιραστείτε τα κουτσομπολιά με τους φίλους σας.

Ζωδια Παρθένος

Μόνο φίλοι, έτσι; Μάλλον όχι! Ρίξτε μια καλύτερη ματιά σε εκείνον/εκείνη τον/την φίλο/η από τα παλιά και δείτε μήπως μπορείτε να τους φανταστείτε διαφορετικά. Αν δεν είναι πολύ μεγάλο βήμα, γιατί να μην το κάνετε;

chartomantia-098

Ζωδια Ζυγός

Κάντε ό, τι χρειάζεται για να βγείτε ραντεβού απόψε. Μόλις βρεθείτε μόνοι/μόνες με κάποιον/α, η γοητεία σας θα τους αιχμαλωτίσει και θα τους εντυπωσιάσει πέρα ​​από κάθε φαντασία.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα δοκιμάστε κάτι εντελώς καινούργιο–πηγαίνετε σε ένα καινούργιο κλαμπ, δοκιμάστε να βγείτε ραντεβού με κάποιον/α που γνωρίσατε στο διαδίκτυο ή απλά πιάστε κουβέντα σε αυτόν/αυτή τον/την σέξι άγνωστο/η στο εμπορικό κέντρο. Αυτό το κάτι διαφορετικό θα σας πάει ακριβώς εκεί που θέλετε να πάτε.

zwdia-zvdia-alex

Ζωδια Τοξότης

Μήπως η αναζήτηση του έρωτα σας έχει καταβάλλει; Δείτε το σαν παιχνίδι. Είστε σε μια ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη διάθεση τώρα, οπότε δείτε αν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να την ενσωματώσετε στη ρουτίνα των ραντεβού σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Μήπως έχετε ενοχλητικές αμφιβολίες για την τρέχουσα σχέση σας; Σας απασχολεί ιδιαίτερα η ασφάλεια σας τώρα (όχι μόνο η προσωπική σας ασφάλεια, αλλά και η οικονομική και συναισθηματική σας σταθερότητα), οπότε κοιτάξτε βαθύτερα και δείτε εάν πρέπει να συνεχίσετε να ψάχνετε.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα σας δίνεται μια συμβουλή που σας ενθουσιάζει και σας τρομάζει ταυτόχρονα. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς για το αν θα την ακολουθήσετε ή όχι, αλλά αν το κάνετε θα ανακαλύψετε κάτι καινούργιο να σας περιμένει.

Ζωδια Ιχθύες

Βγείτε έξω με την μυστική σας ταυτότητα – κάντε δοκιμές με τη νέα σας προσωπικότητα και δείτε αν υπάρχει κάτι εκεί που σας αρέσει καλύτερα. “Να είστε ο εαυτός σας” είναι μια καλή συμβουλή, αλλά ο εαυτός σας έχει πολλές πλευρές για να διαλέξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA