ζώδια για ελεύθερους 04/04 Πέμπτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζώδια για ελεύθερους 04/04 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Για το τέλειο ραντεβού, προγραμματίστε από πριν κάθε λεπτομέρεια. Το άτομο με το οποίο θα βγείτε θα εκτιμήσει τον χρόνο που αφιερώσατε για να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Φροντίστε να είστε ευέλικτοι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα ίσως νιώθετε λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Αυτή η παράξενη αίσθηση ίσως οφείλεται στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας, που υποκαθιστά την κοινωνικότητα που έχετε ανάγκη. Επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας και με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ζώδια Δίδυμοι

Μια νέα οπτική γωνία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σήμερα. Μην λάβετε υπόψη τους συνηθισμένους σας συμβουλάτορες και ζητήστε τη γνώμη κάποιου/κάποιας που εκτιμάτε, αλλά που σπάνια του/της εκμυστηρεύεστε τα προβλήματα σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από τις προτάσεις τους.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Όταν είστε ευέλικτοι, θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για κάτι απρόσμενο. Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν ένα καλάμι που λυγίζει στον δυνατό άνεμο αντί για ένα άκαμπτο ξύλο που σπάει στα δύο με μια ξαφνική ριπή.

Ζώδια Λέων

Όταν προκύπτουν προβλήματα να είστε ευπροσάρμοστοι. Αν παθαίνετε πανικό κάθε φορά που συμβαίνει κάτι απροσδόκητο, οι άνθρωποι γύρω σας θα περιμένουν πότε θα τα χάσετε. Παραμείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι για καλύτερα αποτελέσματα.

Ζώδια Παρθένος

Το να προσπαθήσετε να βρείτε τάξη στο χάος μπορεί να είναι ένας στόχος που πρέπει να αφήσετε για σήμερα. Το να προσπαθείτε να βάλετε τάξη στο χαμό είναι αξιέπαινο, αλλά τώρα καλό θα ήταν να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε κάτι πιο σημαντικό – όπως για παράδειγμα στην κοινωνική σας ζωή.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα διασκεδάστε περνώντας χρόνο με κάποιον που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Προσκαλέστε τους για καφέ και γλυκό, έναν μαραθώνιο ταινιών τρόμου ή ίσως απλά για μια βόλτα στο πάρκο. Να είστε έτοιμοι για διασκέδαση. Το έχετε ανάγκη.

Ζώδια Σκορπιός

Η ανοιχτή σας αντίληψη σε νέες ιδέες σας κάνει ιδανικό σύντροφο. Η προθυμία σας να δοκιμάσετε ο,τιδήποτε καινούργιο, σας προσδίδει μια περιπετειώδη διάθεση που είναι ελκυστική για τους γύρω σας. Είστε από τους ανθρώπους που εμπνέουν τους άλλους να πάρουν ρίσκα.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα βγείτε έξω από τον συνηθισμένο κύκλο των φίλων σας για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Πηγαίνετε σε ένα καινούργιο μπαρ ή καφέ για να δείτε εντελώς νέο κόσμο. Εξερευνήστε μια άγνωστη γειτονιά. Πιάστε συζήτηση με τον/την διπλανό/ή σας στο λεωφορείο. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες που θα σας παρουσιαστούν.

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να αλλάξετε κάποια πράγματα στη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Κάντε κάτι καινούργιο για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο σε άλλη ώρα από ότι συνηθίζετε. Βγείτε με τους φίλους σας σε ένα καινούργιο μπαρ. Στρίψτε δεξιά αντί για αριστερά.

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Βρείτε κάποιον/α να σας αντικαταστήσει στη δουλειά και βγείτε έξω για μια βόλτα. Ή ακόμη καλύτερα πάρτε ρεπό και διασκεδάστε έξω με φίλους. Ξεκινήστε για μια περιπέτεια.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως τα πρότυπα που έχετε για τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο είναι κάπως μη ρεαλιστικά; Εάν αυτό που θέλετε είναι ένα μοντέλο που μπορεί να διορθώσει όλα σας τα προβλήματα και που βρίσκει όλες τις παραξενιές σας χαριτωμένες, μάλλον θα περιμένετε για πολύ ακόμη. Επαναξιολογήστε αυτά χρειάζεστε αντί για αυτά που θέλετε.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11