Ζώδια για ελεύθερους 14/01 Δευτέρα

zwdia-aytokinita

Ζώδια για ελεύθερους 14/01 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Για αληθινά προβλήματα χρειάζεστε αληθινές λύσεις και όχι απλά καλές ιδέες. Ρίξτε μια ματιά στην ερωτική σας ζωή: είναι ότι θα θέλατε ή μήπως χρειάζεστε κάτι παραπάνω;

Βουτήξτε στα βαθιά και να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δε χρειάζεται να πάτε μόνοι σε αυτό το πάρτι ή σε αυτή τη συναυλία. Προσκαλέστε να έρθει μαζί σας κάποιος/α καινούργιος/α και σέξι – ή πάρτε κάποιον φίλο σας και πηγαίνετε στα εγκαίνια αυτής της νέας γκαλερί. Σήμερα είναι καλύτερα να βρίσκεστε με παρέα!

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα συνεχώς γίνονται παρεξηγήσεις. Αποφύγετε μεγαλύτερο μπέρδεμα, φροντίζοντας να φτάσετε στην καρδιά του προβλήματος. Να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε με τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Αν μιλάτε συνεχώς μεταφορικά θα μπερδέψετε κι άλλο τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Καρκίνος

Η ζωή είναι γεμάτη προσκλήσεις αλλά γίνεται ευκολότερη αν βοηθάτε τους κοντινούς σας ανθρώπους με τα προβλήματα τους. Οι συμβουλές και η υποστήριξή σας βάζει και τη δική σας ερωτική ζωή σε νέα προοπτική.

Ζώδια Λέων

Χρησιμοποιήστε μια καινούργια, πιο δημιουργική προσέγγιση για να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο. Δοκιμάστε να πάτε σε μια εκδήλωση μόνο για αδέσμευτους – δεν μπορεί να πάει τόσο χάλια, έτσι δεν είναι; Γραφτείτε σε μια νέα ομάδα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα ή συμμετέχετε σε μια εθελοντική οργάνωση για να γνωρίσετε σέξι τύπους/κοπέλες με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Ζώδια Παρθένος

Όταν σέβεστε βαθιά τους άλλους, είναι βέβαιο ότι θα σας θεωρούν αξιόπιστους. Δεν θα βγείτε κερδισμένοι σήμερα αν θέλετε να έχετε τον τελευταίο λόγο, οπότε αφήστε τους άλλους να πουν αυτό που θέλουν χωρίς να τους διακόψετε. Ο έρωτας είναι καθ’ οδόν!

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Όταν αποφασίσετε να εντρυφήσετε στις μικρές απολαύσεις της ζωής, θα αισθάνεστε λιγότερη ανάγκη για τα κραυγαλέα πράγματα. Δείτε το ηλιοβασίλεμα με κάποιον/α που σας αρέσει, σταματήστε και μυρίστε τα λουλούδια ή απολαύστε τη μυρωδιά και τη γεύση ενός φρέσκου φρούτου.

Ζώδια Σκορπιός

Ο έρωτας δεν είναι κάτι που μπορείτε απλά να το κάνετε να συμβεί – είτε υπάρχει είτε όχι. Το να πιέζετε καταστάσεις απλά θα σας κάνει να αισθάνεστε (και να φαίνεστε)απελπισμένοι. Αφήστε τον έρωτα να έρθει από μόνος του με το κατάλληλο πρόσωπο.

Ζώδια Τοξότης

Το να χάνετε πράγματα είναι πάντα εκνευριστικό αλλά τι γίνεται αν αισθάνεστε ότι χάνετε τον εαυτό σας σε μια σχέση; Την επόμενη φορά που θα φλερτάρετε με κάποιον απλά να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος άλλος.

tarw-zwdia

Ζώδια Αιγόκερως

Μην χρησιμοποιείτε τη δημιουργικότητά σας μόνο στη δουλειά σας. Χρησιμοποιήστε τις έξυπνες ιδέες σας για να κάνετε το επόμενό σας ραντεβού με κάποιον/α ακόμη πιο συναρπαστικό από όσο θα φανταζόσασταν. Αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας δεν θα κάνετε λάθος.

Ζώδια Υδροχόος

Αν κάποιος φίλος σας περνάει δύσκολα, να είστε υποστηρικτικοί μαζί του. Αφήστε τους να ξεσπάσουν και προσφέρετε τους έναν ώμο για να κλάψουν. Μην πείτε τίποτα εκτός αν σας το ζητήσουν. Κερδίζετε έξτρα πόντους στο ερωτικό σας κάρμα!

Ζώδια Ιχθύες

Το να μάθετε να λέτε όχι εκεί που πρέπει ίσως είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα κάνετε σήμερα. Το να θέλετε να βοηθήσετε είναι άξιο θαυμασμού αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που απαιτούν διαρκώς να είστε εκεί για αυτούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11