ζώδια για ελεύθερους 20/03 Τρίτη

ερωτας-ζωδια-zwdia

Κοινοποίηση:

ζώδια για ελεύθερους 20/03 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Είναι δύσκολο να είστε υπομονετικοί όταν ασχολείστε με την ερωτική σας ζωή σήμερα. Μήπως να προσπαθήσετε να περιμένετε μέχρι να περάσει η μπόρα; Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση τώρα είναι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο ή να τα αφήσετε να έρθουν αυτά σε σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Είστε χαρούμενοι για τους ζευγαρωμένους φίλους σας, αλλά τώρα, η παρέα και άλλων αδέσμευτων είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε. Μοιραστείτε συμβουλές, γνωριστείτε με τους φίλους τους και πάνω από όλα, διασκεδάστε!

Ζώδια Δίδυμοι

Αν πρέπει να κάνετε κάτι για να ταράξετε τα νερά στην ερωτική σας ζωή, δοκιμάστε να αλλάξετε λίγο το διαδικτυακό σας προφίλ. Η ενέργειά σας ευνοεί όλα τα δημιουργικά εγχειρήματα, οπότε παίξτε εσείς τον ρόλο του θεού Έρωτα για τον εαυτό σας. Εμπλουτίστε το με συγκεκριμένες λεπτομέρειες, πασπαλίστε με λίγο χιούμορ και προσθέστε μια-δυο καινούργιες φωτογραφίες!

Ζώδια Καρκίνος

Αισθάνεστε (και φαίνεστε) ονειροπόλοι τώρα – βρίσκεστε στον δικό σας κόσμο, αλλά φαίνεστε πολύ καλά εκεί που είστε. Έχετε το σωστό είδος ενέργειας για να δημιουργήσετε θερμές επαφές, οπότε μη χαζεύετε πολύ!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Επιτρέψτε σε αυτό το ιδιαίτερο άτομο να σας δείξει ότι εκτός από ωραία εξωτερική εμφάνιση διαθέτει και μια καρδιά από χρυσάφι, πριν αποφασίσετε να βγάλετε πάνω του όλα σας τα απωθημένα. Όπως γνωρίζετε καλύτερα από όλους, το ωραίο δεν είναι πάντα και καλό.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μπορεί να μην μείνει στην ιστορία ως η πιο ρομαντική μέρα, αλλά πολλά μικρά πράγματα συνιστούν κάτι μεγάλο. Αυτά που συμβαίνουν παρασκηνιακά και η θετική ενέργεια που εκπέμπετε μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

Ζώδια Ζυγός

Παρόλο που έχετε τις καλύτερες προθέσεις, μπορεί να σας ξεφύγουν κάποια πράγματα σήμερα. Για καλύτερα αποτελέσματα, κρατήστε οποιαδήποτε επικοινωνία ή προγραμματισμό που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος

λεων παρθενος ζυγος σκορπιος

τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Κάτι (ή κάποιος) μυστηριωδώς υπέροχο και – ενδεχομένως, αν κοιτάξετε καλά – ό,τι πρέπει για εσάς έρχεται προς το μέρος σας τώρα. Η δύναμη της αγάπης σας ανήκει, οπότε χρησιμοποιήστε την για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη.

Ζώδια Τοξότης

Το μυστήριο του έρωτα μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρο από ότι συνήθως τώρα – και αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Την ίδια στιγμή, μπορεί να σας διαφύγουν ορισμένες λεπτομέρειες, οπότε διπλοτσεκάρετε κάθε τόπο και χρόνο.

zodia-agni

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε περισσότερο συντονισμένοι με την ευαίσθητη πλευρά σας, οπότε τώρα είστε πιο θερμοί και μπερδεμένοι και λιγότερο χαλαροί και απρόσιτοι. Το να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε κάποιες κινήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε προόδους στην ερωτική σας ζωή!

Ζώδια Υδροχόος

Αναγνωρίστε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και βεβαιωθείτε ότι έχετε στέρεη αυτοπεποίθηση – είναι το μυστικό για επιτυχημένη ερωτική ζωή τώρα. Έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις αξίες σας, οπότε υπομείνετε την κατάσταση και πορευτείτε έτσι!

Ζώδια Ιχθύες

Τώρα όλα σχετίζονται με την επαφή που έχετε με τον εαυτό σας, η οποία σίγουρα προμηνύει ευχάριστα πράγματα για τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Είστε πολύ καλοί στο να δημιουργείτε καινούργιους δεσμούς ή να εξελίσσετε τους υπάρχοντες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66