Ζώδια για ελεύθερους 20/04 Σάββατο

test-prwtogoni-fantasia

Ζώδια για ελεύθερους 20/04 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Έχετε τόσο πολυάσχολη ζωή που είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τα πάντα. Είναι εύκολο να απογοητευτείτε από όλες τις λεπτομέρειες που ανακαλύπτετε σιγά-σιγά. Απλά πάρτε το χρόνο σας και θα καταφέρετε να τα ξεκαθαρίσετε όλα και να αποκτήσετε και πάλι το προβάδισμα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με την πιο γήινη πλευρά σας κάνοντας μια βόλτα σε ένα πάρκο. Φέρτε την ομορφιά της φύσης στο χώρο σας με ένα μπουκέτο φρεσκοκομμένα λουλούδια στο γραφείο σας. Και αν κάποιος/α σας ρωτήσει ποιος σας τα έστειλε χαμογελάστε με νόημα και κλείστε τους το μάτι.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρακολουθήσετε τις μικρές λεπτομέρειες που εύκολα μπορεί να παραλείψει κάποιος. Προγραμματίστε το ραντεβού σας με το κομμωτήριο και πηγαίνετε τα ρούχα σας στο καθαριστήριο. Όλα αυτά τα μικρά πράγματα θα σας βοηθήσουν να δείχνετε στα καλύτερα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να προγραμματίζετε τις διακοπές σας. Μια εβδομάδα χαλάρωσης στην παραλία και ολονύχτιων πάρτι είναι μια επιλογή που είναι δύσκολο να της αντισταθείτε.

Ζώδια Λέων

Σήμερα ίσως να θέλετε να σκεφθείτε λίγο περισσότερο τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε παρορμητικά. Όταν σκέφτεστε διεξοδικά μια κατάσταση είστε σίγουροι ότι έχετε βγάλει τα σωστά συμπεράσματα.

Ζώδια Παρθένος

Είναι ίδιον του χαρακτήρα σας να αναλύετε τους άλλους ανθρώπους και τις πράξεις τους. Σήμερα, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο να ακούσετε περισσότερο τα συναισθήματα σας. Μια μείξη και των δύο προσεγγίσεων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την κατάσταση.

Ζώδια Ζυγός

Συμβαίνουν τόσο υπέροχα πράγματα στη ζωή σας που είναι φυσιολογικό κάποιες φορές να αισθάνεστε συναισθηματικά καταβεβλημένοι. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα στο να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Κλείστε το κινητό σας τηλέφωνο, αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή σας και απλά ηρεμήστε.

chartomantia-098

Ζώδια Σκορπιός

Κάντε κάτι καλό για το κάρμα σας σήμερα βοηθώντας κάποιον άλλον. Διαλέξτε κάποιον κοινωφελή σκοπό που σας εκφράζει και δουλέψτε εθελοντικά για την κοινότητά σας. Πού ξέρετε… Μπορεί να φανείτε τυχεροί και να γνωρίσετε κάποιον/α που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο με εσάς!

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να βρείτε τον έρωτα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι το ταξίδι προς αυτόν τον στόχο είναι επίσης μια πολύτιμη εμπειρία. Προσπαθήστε να βρείτε την ευχαρίστηση στη διαδικασία και στα ευχάριστα αλλά και στα δυσάρεστα.

Ζώδια Αιγόκερως

Ενδιαφέρεστε για κάποιον/α που βλέπετε κάθε μέρα αλλά δεν ξέρετε τίποτα για αυτόν/αυτήν; Ήρθε η ώρα να κάνετε λίγη έρευνα! Μιλήστε με τους γύρω σας, κάντε μερικές ερωτήσεις, μάθετε τα τελευταία κουτσομπολιά. Μόλις έχετε λίγες πληροφορίες για το άτομό τους, κάντε την κίνησή σας. Πηγαίνετε και συστηθείτε!

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Σας αρέσει να παρατηρείτε τους ανθρώπους και να καταλαβαίνετε τι τους κάνει να συμπεριφέρονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Προσπαθήστε να μην υπεραναλύετε τα πράγματα. Καλό θα είναι να βλέπετε τους ανθρώπους σαν σύνολο και όχι σαν μια σειρά από συνήθειες και ιδιορρυθμίες.

Ζώδια Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά την αυτοεκτίμησή σας, προσπαθήστε να έχετε μια πιο χαλαρή προσέγγιση. Εσείς μπορεί να είστε επικριτικοί με τον εαυτό σας αλλά ο υπόλοιπος κόσμος σας θεωρεί υπέροχους. Και ξέρετε κάτι; Ο υπόλοιπος κόσμος έχει δίκιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw