Ζώδια για ελεύθερους 20/09 Πέμπτη

feng-shui-toy-ploytoy

Ζώδια για ελεύθερους 20/09 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Η καρδιά σας παίρνει τον έλεγχο από νωρίς σήμερα. Μέχρι σήμερα το απόγευμα, όμως, η συναισθηματική αναταραχή μπορεί να έχει απομυζήσει όλη σας την ενέργεια.

Μην ανησυχείτε! Όταν πέσει η νύχτα αναλαμβάνει το μυαλό σας τον έλεγχο και τότε είναι που ξεκινάει το καλό.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα βιώνετε μια πλήρη συναισθηματική κάθαρση. Όταν τελειώσει, αισθάνεστε αναζωογονημένοι, με φορτισμένες τις μπαταρίες και έτοιμοι να φέρετε εις πέρας το επόμενο μεγάλο σχέδιο. Ωστόσο μέχρι τότε, θα πρέπει να μοιραστείτε κάποια πράγματα που αισθάνεστε.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποια νέα από τον κόσμο μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις σήμερα –κάτι που κάνει τη σημερινή μια καλή μέρα για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, ιδιαίτερα με εκείνους που διαφωνούν μαζί σας. Πείτε την άποψή σας και ενοχλείστε κάποιους – μπορεί να σας βγει σε καλό! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια έντονη συζήτηση για να ανάψουν τα αίματα.

Ζώδια Καρκίνος

Μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε είναι μια ήσυχη νύχτα στον καναπέ σας με ένα καλό βιβλίο ή μια παλιά ταινία – είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε. Κάντε το απόψε. Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο αν βρείτε κάποιον/α χαριτωμένο/η για να προσκαλέσετε να σας κάνει παρέα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μην αφήνετε τη ζωή σας να περιπλακεί πολύ. Αντί να κυνηγάτε καινούργιες ιδέες, πρόσωπα και μέρη, προσπαθήστε απλά να μείνετε στα βασικά. Διαφορετικά μπορεί να χάσετε την ηρεμία σας. Λογικά σε λίγες μέρες, τα πράγματα θα βελτιωθούν αλλά προς το παρόν χαλαρώστε.

Ζώδια Παρθένος

Μείνετε μακριά από τις ρουτίνες σας σήμερα. Δοκιμάστε μια διαφορετική διαδρομή για την επιστροφή σας στο σπίτι, δοκιμάστε μια εξωτική κουζίνα ή πιάστε συζήτηση με τον/την καινούργιο/α στη δουλειά. Ακόμα κι αν δε δημιουργηθεί άμεση επαφή με κάποιον, θα πρέπει να βιώσετε κάτι μαγικό.

Ζώδια Ζυγός

Η διαίσθησή σας σήμερα είναι ένα βασικό εργαλείο και όλοι μπορούν να το δουν. Ακόμα κι αν ένας φίλος έρθει σε σας για συμβουλές σχετικά με μια τοξική σχέση, να είστε ευγενικοί. Το ξέρετε ότι αυτή η σχέση είναι καταστροφική – και το ξέρουν και οι ίδιοι, αλλά δεν είναι ανάγκη να δηλώσετε το προφανές.

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Χρησιμοποιήστε αυτό το διάλειμμα για να οργανώσετε τη ζωή σας. Γιατί δεν τακτοποιείτε αυτό τον σωρό από χαρτιά; Οι προθεσμίες πλησιάζουν, οπότε γιατί να μη γλιτώσετε τον εαυτό σας από όλο αυτό το άγχος και ό,τι το συνοδεύει – έτσι θα έχετε και περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με όλα αυτά τα σέξι άτομα που σας περιβάλλουν!

Ζώδια Τοξότης

Αυτή η μικροσκοπική φωνή στο κεφάλι σας μιλάει πιο ξεκάθαρα τώρα και για κάποιο καλό λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είστε σίγουροι ότι σας αρέσει το μήνυμα που λαμβάνετε. Δεν υπάρχει πρόβλημα – αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποδεχτείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Μπορεί να πρόκειται για μια ασήμαντη οικογενειακή διαμάχη ή για μια παλιά αποξενωμένη σχέση, αλλά αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε το χέρι και να φερθείτε σαν ενήλικες. Θα αισθανθείτε πολύ πιο ανάλαφροι μετά από αυτό – και θα φαίνεται στο πρόσωπό σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Το πνεύμα σας εκπλήσσει τους πάντες σήμερα. Θα πρέπει να παρατηρήσετε ο,τιδήποτε περίεργο, χιουμοριστικό και μοναδικό – και να είστε συγκεκριμένοι. Όχι μόνο όλοι αγαπούν αυτό που έχετε να πείτε, αλλά καταφέρνετε και να μοιράζετε κάθε είδους ερωτική ενέργεια τριγύρω.

Ζώδια Ιχθύες

Πρόκειται να γίνετε μάρτυρες μιας άμεσηςβελτίωσης της διάθεσης σας, και ίσως μιας ώθησηςτης δημοτικότητας σας- είστε εντελώς «καυτοί»! Κάντε χώρο για όλους, ακόμα και για όσους μπορεί να αισθάνονται σαν ανταγωνιστές σας. Αφήστε τους άλλους να απολαύσουν την ενέργειά σας!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66