ζώδια για ελεύθερους 27/09 Πέμπτη

zwdia-aytokinita

ζώδια για ελεύθερους 27/09 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να αναλάβετε δράση και άλλες που πρέπει να παραμείνετε ακίνητοι. Τώρα θα πρέπει να παραμείνετε εκεί που είστε. Εστιάστε την ενέργειά σας στον εαυτό σας και δώστε του χώρο να αφήσει το μυαλό σας να περιπλανηθεί λίγο.

Μην προσπαθείτε να επικεντρωθείτε πουθενά συγκεκριμένα – απλά δείτε πού θα σας οδηγήσει το υποσυνείδητό σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σκέφτεστε να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση, αλλά φοβάστε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα; Αφήστε τους φόβους σας στην άκρη και προχωρήστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε νέες ιδέες, ειδικά εκείνες που σας φαίνονται πιο εξωφρενικές. Διασκεδάστε!

Ζώδια Δίδυμοι

Κλείστε τα μάτια σας και οραματιστείτε το μέλλον που επιθυμείτε. Πόσα κοινά έχει με τη ζωή σας όπως είναι τώρα; Τι μπορείτε να κάνετε τώρα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας; Είναι κάτι εφικτό. Ξεκινήστε να το κάνετε – μπορείτε!

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να βρεθείτε χαμένοι στις σκέψεις σας – αλλά μην προσπαθήσετε να το πολεμήσετε. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί όπου θέλει. Εάν οι σκέψεις σας περιστρέφονται γύρω από αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/κούκλα, δείτε αν μπορείτε να μετατρέψετε αυτή την ονειροπόληση σε πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Λέων

Κάποιος προσπαθεί να σας προκαλέσει, αλλά μην υποκύψετε! Ανακαλύψτε τι πραγματικά θέλουν – και αν αξίζουν τον χρόνο σας. Μάλλον όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρετε. Έχετε πάρα πολλές άλλες υπέροχες προοπτικές! Εάν δεν παίξετε το παιχνίδι τους, σύντομα θα παραδώσουν τα όπλα και θα αρχίσουν να ενοχλούν κάποιον άλλο.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις δεύτερες ευκαιρίες. Εάν μόλις είχατε ένα ραντεβού με κάποιον που σας φαινόταν εντάξει, αλλά δεν είχατε χημεία, δοκιμάστε ξανά. Ο καθένας από μας πότε-πότε έχει μια κακή μέρα, ή έχει νευρικότητα. Την επόμενη φορά ζητήστε να μάθετε περισσότερα για αυτούς.

Ζώδια Ζυγός

Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και προσπαθείτε να κάνετε τις πιο σωστές επιλογές, οπότε συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε! Διαφαίνονται καινούργιες δυνατότητες στον ορίζοντα. Κάποιος/α που μπορεί αρχικά να σας φαίνεται περίεργο σαν ταίρι θα ενδιαφερθεί για εσάς. Και μάλλον θα ενδιαφερθείτε κι εσείς για αυτόν/αυτήν!

zwdia-agnh

Ζώδια Σκορπιός

Χαθείτε στις ονειροπολήσεις – αφήστε τον εαυτό σας πραγματικά να περιπλανηθεί όπου θέλει. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας βρίσκετε κάτι που να θέλετε να κάνετε πραγματικότητα; Ακόμη και οι πιο τρελές ιδέες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν αφήσετε τον εαυτό σας να πιστέψει ότι μπορεί να συμβεί.

Ζώδια Τοξότης

Ενώ κοιτάτε τα mail σας, μπορεί να βρείτε κάποιο από έναν/μία πρώην. Εάν τελειώσατε μαζί τους φιλικά, πείτε τους ότι τους σκέφτεστε. Ίσως να έχει μείνει μια σπίθα μεταξύ σας που περιμένει να αναζωπυρωθεί!

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε υπέροχα σήμερα και αυτό σας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αξιοποιήστε το στο έπακρο και ζητήστε ραντεβού από αυτόν/αυτή τον/την κούκλο/α που βάλατε πρόσφατα στο μάτι. Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί – σε εσάς και στη θετική ενέργεια που σας κάνει να λάμπετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Αν κάποιος από τους φίλους σας είναι πολύ ντροπαλός για να πει στο αντικείμενο του πόθου του ότι ενδιαφέρεται, μπορείτε να τους βοηθήσετε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το παίξετε προξενητής/προξενήτρα! Κάντε μερικούς υπαινιγμούς και δείτε αν μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι. Το κάρμα θα σας το ανταποδώσει!

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιος που μόλις γνωρίσατε σας εκπλήσσει με τη διαίσθηση του. Πώς μπορεί και σας διαβάζει τόσο καλά; Ανοιχτείτε και βάλτε τους στη ζωή σας – σίγουρα αξίζει να τους γνωρίσετε καλύτερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66