Ζώδια για ελεύθερους 29/10 Δευτέρα

59292

Ζώδια για ελεύθερους 29/10 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Η πρώτη προτεραιότητα σας σήμερα θα πρέπει να είναι η υπομονή. Το να βιάζετε τους άλλους να κάνουν γρήγορα δεν θα προσφέρει τίποτα σε κανέναν σας.

Δώστε χώρο στους ανθρώπους να αναπνεύσουν και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα ενδώστε στην αισθησιακή σας πλευρά. Αγοράστε κάποιο καινούργιο ρούχο ή δώστε πολλά χρήματα για να αγοράσετε κάτι γκουρμέ. Παρακολουθήστε μια σέξι κομεντί ή διαβάστε ένα ερωτικό μυθιστόρημα. Παραδοθείτε στη φαντασία σας!

Ζώδια Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν μυστικό θαυμαστή. Μπορεί να είναι κάτι ανεπαίσθητο ή μπορεί να είναι εξαιρετικά προφανές. Όπως και να έχει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για σημάδια που δείχνουν κάτι ερωτικό.

Ζώδια Καρκίνος

Πολύ λίγα πράγματα είναι πρακτικά στον έρωτα, οπότε σταματήστε να αντιμετωπίζετε τα ραντεβού σαν επαγγελματικές συναντήσεις ή συνεντεύξεις. Ο σκοπός είναι να περάσετε καλά και όχι να μιλήσετε για τα κατορθώματα σας! Χαλαρώστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Το να είστε γενναιόδωροι, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τους αφήνετε όλους να σας πατάνε. Θα πρέπει να μάθετε να υπερασπίζεστε την άποψή σας και να κάνετε πραγματικά μια προσπάθεια να είστε δίπλα σε άτομα που σας εκτιμούν ακριβώς έτσι όπως είστε.

Ζώδια Παρθένος

Όταν βρίσκετε κάποιον που εκτιμά αληθινά την κατανόηση, κρατήστε τον! Φυσικά, η αληθινή ειλικρίνεια δεν είναι και πολύ εύκολο να διακριθεί, οπότε να είστε υπομονετικοί με το συνηθισμένο πάρε-δώσε των ραντεβού στις μέρες μας.

Ζώδια Ζυγός

Η ισχυρή σας προσωπικότητα προσελκύει έναν/μία ενδιαφέροντα/ουσα σέξι καινούργιο/α άγνωστο/η στη ζωή σας σύντομα. Παρόλο που δεν θα σας ευχαριστούσε τίποτε περισσότερο από το να ρίξετε τις άμυνές σας και να ορμήσετε, θα πρέπει να το πάτε χαλαρά.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Είτε αυτό είναι στην αίθουσα συσκέψεων είτε στην κρεβατοκάμαρα, μια καινούργια προσέγγιση θα κάνει όλη τη διαφορά για εσάς και τους γύρω σας. Η επιτυχία σας περιμένει αρκεί να είστε πρόθυμοι να πάρετε το ρίσκο.

Ζώδια Τοξότης

Η έμπνευση δεν είναι πάντα ανέφικτη, καθώς ακόμη και οι πιο έξαλλες ιδέες έχουν και εφαρμόσιμα σημεία. Αφήστε και τις δυο πλευρές του εγκεφάλου σας να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο της ερωτικής σας ζωής και να βρουν την καλύτερη λύση.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί στην αναζήτηση του έρωτα. Δεν είναι ίδια όλα τα sites γνωριμιών – κάποια απευθύνονται σε πιο δημιουργικούς χαρακτήρες, ενώ κάποια άλλα βάζουν τα άτομα σε κατηγορίες. Γραφτείτε σε αυτό που σας φαίνεται σωστό.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Αλλάξτε την προσέγγισή σας προς τον έρωτα κάνοντας το αντίθετο από αυτό που σας έρχεται φυσικά. Δείτε τι γίνεται στο διαδίκτυο, δοκιμάστε συνεδρίες γρήγορων ραντεβού ή αφήστε αυτόν τον φίλο σας να σας τα φτιάξει με κάποιον γνωστό του. Ό,τι και να γίνει, φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Ζώδια Ιχθύες

Όταν όλα μοιάζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου, όπως σήμερα, θα σας βοηθήσει αν κακομάθετε τον εαυτό σας με λίγο μαμαδίστικο φαγητό. Προσκαλέστε μερικούς καλούς σας φίλους σπίτι για να χαλαρώσετε και ετοιμάστε ένα υπέροχο δείπνο για όλους. Ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw