Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

Δεκέμβριος 2020 Σκορπιός Όλα ακυρώνονται γύρω στις 10 του μήνα…

Ο Ήλιος κάνει τρίγωνο, με τον συγκυβερνήτη σας τον Άρη από τον φλογερό Κριό.

Η δύναμή σας φτάνει σε νέα ύψη τώρα, καθώς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν μπορεί ν’ αντισταθεί κανείς στον διακριτικό μαγνητισμό σας. Χρησιμοποιήστε τον για να πάρετε ό,τι θέλετε, πριν εξασθενίσει η μαγική ενέργεια αυτής της θετικής όψης! Ο θεραπευτής Χείρωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15 Δεκεμβρίου: Θα είστε σε θέση να ανακτήσετε δυνάμεις, που πιστεύατε πως είχατε χάσει στο παρελθόν. Πόσο καιρό ζούσατε μ’ αυτό τον βαθύ πόνο, Σκορπιοί; Όσο πιο βαθύς είναι, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να ανακάμψετε!

Ο Ήλιος μπαίνει στον σοβαρό Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, βάζοντας την καριέρα στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας. Θέλετε αύξηση ή προαγωγή; Ψάχνετε ακόμα για την τέλεια εταιρεία ή θέση; Ορίστε τώρα λεπτομερώς τους στόχους σας. Αναμένετε να σημειώσετε σημαντική πρόοδο σε όλους μέσα στον μήνα!

xartomanteia
Έρχεται μια συναισθηματική Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου. Αυτή σας προδιαθέτει για φροντίδα και στοργή απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους. Αν είστε γονιός, ελάτε πιο κοντά στα παιδιά σας. Αν θέλετε να γίνετε γονιός, ευνοείται η σύλληψη ή η εξέταση εναλλακτικών επιλογών.

Και όπως πάντα, να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας. Έτσι θα έχετε την αντοχή και τη δύναμη να φροντίζετε καλύτερα και τους άλλους!

Δεκέμβριος 2020 Σκορπιός προβλέψεις καριέρας

Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη την 1η Δεκεμβρίου και ενισχύει τον χρηματοπιστωτικό τομέα σας. Ακόμα και μια αύξηση μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σας αυτό τον μήνα… Το μόνο που πρέπει να προσέξετε,
είναι να μην πιέσετε για κάτι – θα είναι επιζήμιο για τον σκοπό σας!

zwdia-tarw-zodia-19Αν συγκρατηθείτε κατά τη διάρκεια της Ηλιακής Έκλειψης στις 14 Δεκεμβρίου, ίσως βρείτε ένα μήνυμα στα εισερχόμενα που θα αναφέρει τους όρους της νέας συμφωνίας και των εσόδων σας!

Συνειδητοποιήστε ότι πρέπει να κινείστε αργά και σταθερά: Αυτό το μάθημα ζωής, είναι και το επαγγελματικό μάθημα για εσάς για τον φετινό Δεκέμβριο. Στηριχτείτε περισσότερο στη διαίσθησή σας, κάτι που ενισχύεται με τη σύνοδο Δία/Κρόνου στις 21 του μήνα. Έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας!

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε ανυπόμονοι, για θέματα προαγωγών ή αυξήσεων. Διαθέστε χρόνο για να τα εκφράσετε αργότερα και να μπορέσετε να τα υλοποιήσετε!

Στην πραγματικότητα, αυτό το μάθημα θα συνεχίσετε να το παίρνετε μέχρι το τέλος του μήνα… Ειδικά στη διάρκεια της Πανσελήνου στον Καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου. Αλλά ό,τι μάθετε, θα βοηθήσει να γίνετε πιο ισχυροί, σίγουροι κι επιτυχημένοι επαγγελματίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75