ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/10 Α

maxresdefault (4)

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/10 Α

ζώδια Κριός

Κόψτε ταχύτητα καθώς ξεκινά η εβδομάδα στον ανταγωνισμό. Αν θέλετε να μείνουν όλα καλά, θα πρέπει να βάλετε τον άλλο πρώτο τη Δευτέρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα χαθείτε στις σκέψεις σας. Έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή και μια ευκαιρία για εσωστρέφεια είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου θα είστε ως συνήθως ο περιπετειώδης, δυναμικός εαυτός σας, έτοιμοι για τα πάντα και πρώτοι στη γραμμή εκκίνησης. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, οι άλλοι θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με απρόσμενους τρόπους.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Θα βρείτε απρόσμενα διασκέδαση μέσα στη ρουτίνα σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα μπορεί να φαίνεται βαρετή και θλιβερή, αλλά βασιστείτε σε φίλους και σε συνεργάτες για τη διάσωσή σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η κακή διάθεση μπορεί να σας παρασύρει αν δεν είστε προσεκτικοί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο σε κάθε υπερβολικά έντονο συναίσθημα (ειδικά τη ζήλεια και την κτητικότητα).

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, χρησιμοποιήστε τη γοητεία για να περάσετε τις ιδέες σας –ειδικά εάν αυτό σημαίνει να πείσετε όσους δεν μοιράζονται την άποψή σας. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, βρείτε τη φώτιση βλέποντας τα πράγματα από την οπτική κάποιου άλλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Η ολοκλήρωση υπερτιμάται καθώς αρχίζει αυτή η εβδομάδα. Έχετε τόση πολλή ενέργεια και δημιουργικότητα τη Δευτέρα, που πρέπει να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε νέα σχέδια και στη δράση. Αφήστε κάποιον άλλο να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες αργότερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η δράση θα επιβραδύνει λίγο, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή ενδιαφέρεστε περισσότερο για την παρατήρηση –και την ανάλυση– απ’ ότι για τη δράση αυτή τη στιγμή.

Την Πέμπτη, Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, μην είστε πολύ δογματικοί. Μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας πολύ πιο γοητευτικά (και πειστικά, επίσης). Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, προσέξτε τις κρυφές ατζέντες.

ζώδια Καρκίνος

Η αρχή της εβδομάδας σας μπορεί να μην είναι τόσο ομαλή όσο θα θέλατε. Προσέξτε τη σύγκρουση τη Δευτέρα (ειδικά στο σπίτι) και χρησιμοποιήστε τη φυσική σας ενσυναίσθηση για να διατηρήσετε την ειρήνη. Την Τρίτη και την Τετάρτη, περιμένετε έναν συναισθηματικό καταιγισμό. Ενώ το πάθος μπορεί να είναι καλό, θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις (και, φυσικά, να τις διατηρήσετε).

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, βάλτε πρώτα τον εαυτό σας για αλλαγή –λίγος εγωισμός θα σας κάνει καλό. Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή, μείνετε χαλαροί. Λίγη μοναξιά θα σας βοηθήσει τώρα να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Λέων

Οι άλλοι θα κάνουν τα πάντα για να συμφωνούν μαζί σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Έχετε τη γοητεία (και την ενέργεια) τη Δευτέρα για να ξεκινήσετε μια μαζική κίνηση –ή ακόμα και για να ξεκινήσετε ένα μικρό αλλά σημαντικό έργο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να αποκαλύψετε τα αληθινά κίνητρα των άλλων.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, είστε ο περιπετειώδης, δυναμικός εαυτό σας. Οι άλλοι θα εκθαμβωθούν από τη φυσική σας ζεστασιά και τη χάρη σας. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, βοηθήστε κάποιον που έχει ανάγκη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια Παρθένος

Περιμένετε μια ασυνήθιστη αύξηση της παρορμητικότητας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Θα θέλετε να χαλάσετε λεφτά τη Δευτέρα –αλλά μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πού ή πότε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, δώστε τον έλεγχο στην περιέργειά σας. Αυτή η πνευματική διερεύνηση μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πολλά από τους άλλους αυτήν τη στιγμή.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή. Αντισταθείτε στην επιθυμία να προχωρήσετε μπροστά, ακόμα κι αν η επιβράδυνση φαίνεται επικίνδυνη. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει με τρόπο εκπληκτικό (και διασκεδαστικό!).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot